Haberler

"Çıkardığım Kiracı Dozerle Binamı Yıktı"

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iki katlı bir binanın bir kısmı, gece yarısı bazı kişi yada kişiler tarafından iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iki katlı bir binanın bir kısmı, gece yarısı bazı kişi yada kişiler tarafından iş makinesi yardımıyla yıkıldı. Bina sahibi, yıkımı, mahkeme kararıyla işyerinden çıkarttığı eski kiracısının yaptığını iddia etti.

İddiaya göre, Kuşadası Kadınlar Denizi mevkisinde bulunan Murat Ergeç'e ait alt katı dükkan, üst katı ise konut olarak kullanılan binanın bir bölümü, eski kiracı M.A. tarafından iş makinesi yardımıyla yıkıldı. Murat Ergeç, yıkım işleminin komşuları tarafından bildirilmesi üzerine polisi arayarak şikayetçi oldu. Olay yerine giden ve binanın önemli bir bölümünün yıkıldığını gören polis ekibi, yıkımı durdurarak, eski kiracı M.A. ile hafriyat firması sahibi T.D'yi gözaltına aldı.

"BENİ TEHDİT ETTİ"

Binanın sahibi Murat Ergenç, eski kiracısı M.A'yı, "kendisine kiraladığı dükkanı işletmeyerek, başkalarına yüksek bedelle kiraladığı, ayrıca yaklaşık 10 yıldır elektrik, su, katı atık ve işgaliye vergisi gibi yükümlülüklerini yerine getirmediği" iddiasıyla mahkeme kararıyla tahliye ettirdiğini söyledi. Bunun üzerine M.A.'nın burayı başkasına kiralamaması yönünde kendisini tehdit ettiğini öne süren Ergenç, "Restoran yerini 20 gün önce bir başkasına kiraya verdim. Kiracı orada hazırlıklar ve tadilatlar

yaparken, eski kiracım M.A., beni arayarak, 'bana sormadan nasıl kiraya verirsin' dedi, tehdit etti. Bir firmayla anlaşıp, evi yıkmaya gelmiş. Binada yıkım başladıktan sonra komşular beni aradı. İnanamadım, Kadınlar Denizi Polis Merkezi'ni aradım. Polis müdahale edinceye kadar binanın önemli bir bölümünü yıkmışlar. Polis gitmese binayı tamamen yıkacaklarmış. Bu nasıl bir cesaret. Şoktayım. Evde büyük zarar var. Kiracım vazgeçti. Bunun hesabını kim verecek" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title