Haberler

"Çığlık" Maskesi Takan 4 Soyguncu Bakkal Soydu!

Güncelleme:

İstanbul Gaziosmanpaşa'da "Çığlık" maskesi takan silahlı 4 soyguncunun, bakkalı soymaya çalıştığı anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da "Çığlık" maskesi takan silahlı 4 kişi bir bakkalı soymaya çalışmıştı. Bakkala giren zanlılar, iş yeri sahibinin direnci ile karşılaşmış ve yaşanan arbedede bakkal sahibi Ali Y. ile yanında bulunan komşusu Eyüp T.'yi yaralamıştı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Soygun girişimine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ellerinde silah ve yüzlerinde "Çığlık" maskesi olan 4 kişinin bakkala girdiği görülüyor. O anda bakkalda alışveriş yapan bir müşteri korkuyla ellerini havaya kaldırıyor. Kasaya gelen zanlılardan bir tanesinin kasada duran kişiyi tehdit ettiği görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Gaziosmanpaşa İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (7)

46:

Bu daha baslangic her seye zam dolandiricik hirsizlik gasp tecavuzculer aldi basini gidiyor herkez cebini doldurma derdinde cezalar caydirici deyil bazilari afistiyo ulke yabanci dolmus suriye afkan daha cok duyariz bunlari

28
0
yanıtYanıtla
06:

anlatamıyorum galiba hergün yorumlara yazıyorum emniyeye sesleniyorum bu hırsızlık cetesi cevatpaşa mahallesindeki romanlar karabayırlılar cetesi ama baskın yapan yok bataklık burada duruyor polisler yollarda huzur operasyonu yapıyoruz diyor önce bataklıgı kurutmak lazım

13
0
yanıtYanıtla
postacı:

adresin başına istanbul bayrampaşa diye yazmadığın için mektubun ilgili yerlere ulaşmıyor

yanıt8
yanıt0
Ezber_Bozan:

Buraya yazma, 155''i ara paşam.

yanıt0
yanıt0
KAHİN ZIRTAKUS:

2 AY SONRA 4-5 KATI BU TARZ ŞEYLER OLACAK

6
1
yanıtYanıtla
karadenizli53:

BUNLAR ŞEHİR HOLİGANI ÇAPULCULAR. ŞEHİR TERÖRİSTLERİ KANSIZLARSÜRÜSÜ BUNLARI BULUP YERİNDE İMHA EDİP YOK EDİLMELİDİR. HATTA BENZİN DÖKÜLÜP YAKILMALIDIR. İÇERDE YAN GELİP BESLEMEMELİ. BUNLARI YAKIP GEBERMEK LAZIM.

1
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

4 maskeyide ayni yerden almislardir bir iki gune yakalanir sazanlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title