Haberler

Ciğer Ekmek Satarak Geçimini Sağlıyor

Yerköy ilçesinde, Adem Doğruer adlı vatandaş ciğer-ekmek satarak evinin geçimini sağlıyor.2 yıldır seyyar olarak ilçe esnafına ciğer ekmek satan Adem Doğruer, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yerköy ilçesinde, Adem Doğruer adlı vatandaş ciğer-ekmek satarak evinin geçimini sağlıyor.

Yerköy ilçe merkezinde

2 yıldır seyyar olarak ilçe esnafına ciğer ekmek satan Adem Doğruer, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Yapacak başka bir işi bulunmadığı için iki yıldır seyyar tezgah ila ciğer ekmek satarak evinin geçimini sağladığını belirterek, " İlk zamanlar günde 10 ila 15 ekmek satış yapardım ama şuan şükürler olsun günde 40 ila 50 arası ekmek satış yapmaktayım. Ben ve eşim evimizde özenle hazırlayarak ilçe halkına sunduğumuz ciğer ekmeğe vatandaşımızın yoğun ilgi göstermesi de bizi sevindiriyor" dedi.

Öğle saatlerinde tezgah esnafları gezmeye başladığını ifade eden Doğruer, " 1-2 saat gibi bir süre zarfından ciğer ekmek satışımı tamamlıyorum" diye konuştu.

Yerköy Esnaflarından Ahmet Dursun'da

"Adem Doğruer kardeşimiz 2 yıla yakındır bu işi yapmakta ben ve diğer çarşı esnafları ilk önce ciğer ekmek yemekte tereddüt ederken şuan temettüsüz yemekteyiz. Çok güzel ciğer ekmek yapmaktadır. Herkese tavsiye ederiz"dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title