Haberler

Çiftlikte Erkek Arkadaşlarına 1 Hafta Boyunca Tecavüz Eden 2 Sapığın Aldığı Ceza Belli Oldu!

Güncelleme:

Aydın'da 2 kişi, çiftlikte alkol aldıkları erkek arkadaşlarına tecavüz edip görüntülemişti. Görüntülerle 1 hafta boyunca tecavüzü sürdüren 2 sapık, 2 yıl sonra 28 yıl 9'ar ay hapis cezasına çarptırıldı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, T.A. (26) adlı erkeğe alkollüyken cinsel istismarda bulunup, kaydettikleri görüntüyle şantaj yaparak bir hafta boyunca istismarı sürdüren M.T. (42) ve M.A.'ya (34) 28 yıl 9'ar ay hapis cezası verildi.

ERKEK ARKADAŞLARINA ÇİFTLİKTE TECAVÜZ EDİP, GÖRÜNTÜLEDİLER

İncirliova'nın Yazıdere Mahallesi'nde yaşayan T.A., 2016 yılının Şubat ayında, arkadaşı M.A. ve M.T. ile birlikte çiftlik evine gitti. Burada geç saatlere kadar alkol alan 3 kişiden ev sahibi M.T. ve M.A., T.A.'ya cinsel istismarda bulundu, bu anları cep telefonuyla görüntüledi.

GÖRÜNTÜYLE ŞANTAJ YAPIP 1 HAFTA TECAVÜZ ETTİLER

Sonraki günlerde görüntüyü şantaj olarak kullandıkları belirtilen M.A. ve M.T., T.A.'yı tehdit ederek cinsel istismara bir hafta boyunca devam etti. T.A. jandarmaya başvurup, şikayetçi oldu. Gözaltına alınıp, savcılık ifadelerinden sonra serbest bırakılan M.A. ve M.T. hakkında Aydın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'nitelikli cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve şantaj' suçlarından dava açıldı.

2 YIL SÜREN DAVADA SERBEST BIRAKILMIŞLARDI

Yaklaşık bir yıl süren yargılamanın ardından 19 Ocak 2017'de kararını açıklayan mahkeme heyeti, suçun sabit bulunmaması nedeniyle M.T. ve M.A.'nın beraatine hükmetti. Mağdur avukatı tarafından temyiz istemiyle İzmir Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşınan karar, delillerin yeterli şekilde tartışılıp hükme esas alınmadığı gerekçesiyle Kasım 2017'de bozuldu.

DAVA YENİDEN GÖRÜLMEYE BAŞLANDI

Aydın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden yapılan ilk duruşmada, iki sanık tutuklandı. Savcı esasa yönelik verdiği mütalaasında, tutukluluk hallerinin devamını istediği sanıklar için, cinsel saldırı eylemlerinden dolayı 13 yıldan 31.5 yıla kadar, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan 10.5 ila 36.5 yıla kadar, şantaj suçundan ise 1 yıl 3 aya kadar hapis cezası talebinde bulundu.

Mağdur avukatı Tuğçe Torun, sanıklara üst sınırdan, indirim yapılmadan ceza verilmesini istedi. Duruşma sanık ve avukatlarına savunmalarını yapmaları için süre verilerek ertelendi.

28 YIL 9'AR AY CEZAYA ÇARPTIRILDILAR

Aydın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davaya dün tekrar devam edildi. Savunma yapan M.A. ve M.T., çiftlikte T.A.'nın kendileriyle isteyerek cinsel ilişkiye girdiğini iddia ederek, görüntüleri ise sonra pişman olup şikayette bulunur düşüncesiyle çektiklerini öne sürüp, beraatlerine karar verilmesini istedi. Yargılama sonunda sanıklar bu kez suçlu bulundu. Her iki sanığa da 28 yıl 9'ar ay hapis cezası verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirliova Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (77)

FİKRİ ELALDI:

BU TÜR İNSANLARI GEBERTSİNLER PİSLİKLER TOPLUMUN YÜZ KARASI

36
1
yanıtYanıtla
Nadir:

Böyle bölük pörcük cezami olur 50 sene olmali ki bir seye benzesin

34
0
yanıtYanıtla
maho:

kader mahkumu deyip af talep edilenler bunlar mı hacı

25
2
yanıtYanıtla
konyalı ülkücü:

kader mahkumu zırvasını çıkaran artık ihtiyardır kardeşim. her gün abuk sabuk bir şey uyduruyor. para karşılığı adam dövdüren, masum insanlar haraç vermiyor diye ayaklarına silah sıktıranlarla bir de cezaevinde poz veriyor bu zihniyetti anlamak çok zor. milliyetçilikle türkçülük ile ne ilgisi var mafya kırıklarının. ben de milliyetçi ve türkçüyüm ama hayretle izliyorum günü birlik hikayeleri. aldığı talimatları dillendirip kendi düşüncesiymiş gibi topluma yansıtmaları. yazık yazık bitirdi partiyi. . . .

yanıt4
yanıt1
BOZKIRIN SESİ:

döneklere İYİ bir ders verilmeli

yanıt2
yanıt1
Ezber_Bozan:

Bu cezalarda indirim neden yapılır ki? Cezanın pazarlığı mı olur? Hakimin kendi yakını tecavüze uğrasa yine indirim yapar mı acaba?

24
1
yanıtYanıtla
zındık:

hakime kalsa gün yüzü göremezler şunu unutmamak gerekir hakim kendi kafasına göre değil anayasaya göre cezalandırır. cezalarımız cayrıcı oladıgı için yapacak birşey yok

yanıt4
yanıt0
İRONİK:

EZBER_BOZAN, ZINDIK''ın dediğine ek yapayım; ceza kanunlarını onayan milletvekilleridir. yani eskiden beri süregelen başa geçen partiler bu kanunları düzenler ve milletvekilleri de oylar. şu an ki kanunlar hep eskiden gelir. son zamanlarda değişiklik yapılmadı. cezalar az ise bunun sorumlusu vekillerdir.

yanıt0
yanıt0
ANADOLU BEYİ:

BAŞINIZA GÖKTEN TAŞ YAĞSA AZDIR . . . . . . . . . . KIYAMETİN ALAMETLERİNDEN BİRİ. . . . . . . . . . . .

23
2
yanıtYanıtla
zz:

pislik ler

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title