Haberler

Çiftlik Bank'tan Parasını Alan Ambalaj Makinecisi Parayı İade Etti Ama Makinesine Haciz Konuldu

Güncelleme:

"Çiftlik Bank'tan aldığım 200 bin lirayı iade etmek istiyorum" diyen makina imalatçısı Fatih Yalçınkaya parayı iade etti ama kurtulamadı. İcra Müdürlüğü kapısını çaldı, makinesine haciz konuldu.

Sanal çiftlik üzerinden 511 milyon lira dolandıran Mehmet Aydın, Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla Türkiye'nin gündemine oturdu. O kaçtı, olan binlerce kişiye oldu. Makina imalatçısı Fatih Yalçınkaya'nın durumu ise diğerlerinden farklı. O kaybettiği parayı değil Çiftlik Bank'tan aldığı 200 bin lirayı iade etmek için yola çıkmıştı. Çünkü Çiftlik Bank kurucuları, makine imalatçısı Fatih Yalçınkaya'ya ambalaj makinesi yaptırmış, parasını da peşin vermiş, sonra makineyi almadan ortadan kaybolmuştu.

PARAYI İADE ETTİ AMA BAŞI DERTTEN KURTULMADI

Fatih Yalçınkaya, CNN TÜRK'te ''Bir garip Çiftlik Bank hikayesi'' başlığıyla yer alan haberde ''Çiftlik Bank'tan aldığım 200 bin lirayı devlete iade etmek istiyorum" demişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, bu haberin ardından devreye girdi. Yalçınkaya, savcılığa ifade verdi ve parayı da iade etti. Ancak başı hala dertten kurtulmadı.

Fatih Yalçınkaya

MAKİNEYE HACİZ KOYULDU

Konya'dan bir avukat, 143 bin 832 lira alacaklı olduğunu iddia etti. Konya 4. İcra Müdürlüğü kapısını çaldı, makineye haciz koyuldu.

"PARAYI MEHMETÇİK'E BAĞIŞLAYACAĞIM"

Fatih Yalçınkaya ise bu olayın üzerine haczin bir an önce kaldırılmasını istedi. Parayı da Mehmetçik'e bağışlayacağını açıkladı.

(Kaynak: CNN Türk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Yalçınkaya Konya 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (57)

Ceyhanlı:

Sakalından utan konuşsan ağzından Allah düşmez ama iş paraya gelince helal haram önemli değil

3
9
yanıtYanıtla
Utu:

Tanıyormusun!sakalla ne işi var adam haketmediği parayı iade ediyor yetmiyormuş gibi hacze uğruyor.bilmeyerek konuşup varsa günahını yüklendin üzerine

yanıt5
yanıt0
Khgg:

Sen haberi okuduğundan emin misin. Böyle yorum yazıyorsun

yanıt2
yanıt0
Avere işsiz:

bu ülkede namusunla iş bulup çalışmak zorlaştı şeriatı getireceğiz diyenler zinayı getirdi ahlaksızlığı uyuşturuculuk yaygınlaştı domuz eti kasaplık et oldu yani kısaca halimiz harap daha vahimi bu millete ait kaynaklar çoğu yahudi firmalara yok pahasına verildi birde hükümet çıkmış milli gelir arttı diyip dalga geçiyor biz işsiz güçsüz çoğumuz aç borçlu kredi borcumuz bankalara ipotekliyiz

9
2
yanıtYanıtla
kartal:

senmisin insanlik yapan bey amca burasi turkiye durust olursan boyle olur uc kagitci dolandirici olacanki kiymete binesin ulkemizde

10
0
yanıtYanıtla
atilla:

hiç sesini çıkarmasa kimse arayıp sormazdı kayıtlarda satış yapmış parasını almış görünüyor mal satmak suç değil adam adaletli davranmış gelip alınmayan ürünün parasını iade etmiş devletin yaptığına bak. Hırsız paralarla alem yapıyor dürüstün malına en konuluyor.

9
0
yanıtYanıtla
Asla:

Akp devrinde yaşıyorsun be adam haddini bil bu bize hakaret sayılır bu kadar yolsuzluk bu kadar hırsızlık varken jet fadıl ve tosununda peşimizden gelirken hazır bu insanlarda koyunluk döneminde yaşarken sen neyin şerefinden bahsediyorsun böyle babayı görürsün buda diğer dürüstlere ders olsun

5
4
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

ülkemizde madenlerimiz çoğu yahudiye peşkeş çekilmişken başta çayeli bakır işletmesi israilli bize ait madenleri işletmenin 15 günlük geliriyle teslim aldı şuan madenlerimizi sömürüken kusura kalmayın bu ülkede koyun 80 bin değil 80 milyon

yanıt2
yanıt2
kartal:

boyle bir adalet olurmu hic ja adam insanlik yapiyor gorduyu mameleye bakin nasil bir devlet anlayisi bu ya

9
0
yanıtYanıtla
22678:

Bu ülkede hiçbir iyilik cezasız kalmaz

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title