Haberler

Çiftliğin tel örgülerine asılı Atatürk posterini indirmek istediler

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde bir çiftliğin bahçe duvarındaki tel örgülere vidayla asılı olan Atatürk posteri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çıkarılmak istendi.

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde bir çiftliğin bahçe duvarındaki tel örgülere vidayla asılı olan Atatürk posteri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çıkarılmak istendi. Posteri yeniden yerine takan çiftlik sahibi Atakan Gedikoğlu'nun haber vermesi üzerine jandarma, inceleme başlattı.

Kaş'a bağlı Sarılar Mahallesi Çamlı Boğaz mevkisi D-400 karayolu kıyısındaki çiftliğin bahçe duvarındaki tel örgülere, çiftlik sahibi Atakan Gedikoğlu tarafından 29 Ekim 2019 tarihinde büyük bir Türk bayrağı ile Atatürk posteri yerleştirildi. Özel yapım olan bayrak ve Atatürk posteri tel örgülere vidalarla sabitlendi.

Atatürk posteri dün sabaha karşı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yerinden sökülmek istendi. Durumu fark eden Atakan Gedikoğlu, jandarmaya haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri çalışma başlattı. Atatürk posterini yeniden yerine asan Atakan Gedikoğlu, "21 Ocak günü, sabaha karşı çiftliğimdeki köpekler havlamaya başladı. Megafonla 'kim var, ne yapıyorsunuz' diye bağırdım. Köpekleri o yöne yönlendirdim. Sabah Kaş'a gitmek için aracımla çıkarken, Atatürk posterinin üstteki ve yandaki vidasının çıkarıldığını gördüm. İki vidayı zorlamışlar ama çıkaramamışlar. Atatürk posteri duvarın üstüne düşmüş vaziyette duruyordu. Sanırım köpeklerden korkup, kaçmışlar. Atatürk posterinin tamamını indirememişler. Jandarmaya haber verdim. Yapılan incelemenin ardından hemen yerine taktım. Daha önce de çiftliğin bazı çitlerini kırdılar. Bu bölgede ya bana düşman biri veya birileri var ya da Atatürk düşmanı, Cumhuriyet düşmanı birileri var. Ben bu posteri ve bayrağı bir asker çocuğu olarak, bu vatana borcum olarak astım. D-400 karayolunun hemen kıyısına astım ki gelen geçen görsün. Çocuklarımız, vatandaşlarımız Atatürk'ü bir kez daha hatırlasın diye astım" dedi.

Gedikoğlu, Kaş Jandarma Komutanlığı'nın tutanak tuttuğunu da belirtti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Jandarma Sarılar Astım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title