Haberler

Çiftlerin Yeni Gözdesi "Menteşe Çiçek Bahçesi"

Güncelleme:

Menteşe Belediyesinin Uğur Mumcu Bulvarı üzerindeki Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni evlenen çiftlerin gözdesi haline geldi.

Çiftlerin en güzel anlarını ölümsüzleştirdiği çiçek bahçesi hafta sonu ilk kez bir çiftin mutluluğuna da ev sahipliği yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ personeli ve Menteşe Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncusu Murat Meral ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı personeli Kübra Baştekin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çiçek bahçesinde kıyılan nikah töreni ile mutluluğa evet dediler.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ün nikahını kıydığı çiftin şahitliğini ise, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende çifti ailesi ve dostları yalnız bırakmadı.

Nikah töreni sonrası çifte mutluluklar dileyen Başkan Gümüş, "Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün bulunduğu çiçek bahçemiz her geçen gün vatandaşlarımızın ilgisini çekiyor. Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız içerisinde bitki, çiçek satış alanı ve üretim serası bulunan parkımızda ki peyzaj düzenlemesi ile çizgi film kahramanlarının heykelleri küçük büyük herkesin beğenisini topluyor. Parkımızın çiçek bahçesi yeni çiftlerimizin de ilgisini çekmiş olacak ki en güzel anlarını ölümsüzleştirmek için parkımıza geliyorlar. Bu kez ilk defa bir çiftimizin nikahını çiçek bahçemizde yaptık. Büyükşehir Belediyemizin personeli çiftlerimiz bu özel anlarını burada ölümsüzleştirdiler. Yeni çiftimize mutluluklar diliyorum. Bundan sonra parkımızın çiçek bahçesi vatandaşlarımızın nikah, kokteyl gibi organizasyonlarına açık olacak. Dileyen çiftlerimiz bu güzel bahçemizde nikahlarını kıyabilecekler. Ayrıca parkımız içerisinde yine vatandaşlarımızın çay, kahve içip, sosyalleşebilecekleri ve dinlenebilecekleri bir alanda yapmayı planlıyoruz" dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahattin Gümüş Menteşe Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title