Haberler

Çiftler, Tanışmalarını Anlattı

Beyazıt Öztürk ve Güven Kıraç, 14 Şubat'taki Sevgililer Günü Özel 'Nası Yani?' Programında Sibel Tüzün-engin Güven, Burak Hakkı-sema Şimşek ve İbrahim-nurgül Türkel Çiftlerini Konuk Etti.

BEYAZIT ÖZTÜRK VE GÜVEN KIRAÇ, 14 ŞUBAT'TAKİ SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL 'NASI YANİ?' PROGRAMINDA SİBEL TÜZÜN-ENGİN GÜVEN, BURAK HAKKI-SEMA ŞİMŞEK VE İBRAHİM-NURGÜL TÜRKEL ÇİFTLERİNİ KONUK ETTİ.

Sibel Tüzün-Engin Güven çifti programa Tüzün'ün bebeğine hamileyken yazdığı ve klibinde birlikte oynadıkları "KIYMETLİM" parçasıyla girdi.

"İlk karşılaştığımızda elim ayağım titredi"

20.04.2004 tarihinde evlendiklerinden bahseden Sibel Tüzün tanışmalarında elinin ayağının titrediğini söyledi ve "Apartmanın kapısından çıkıyordum, o da bagaj kapağının yanındaydı, ortak arkadaşımız gelmediği için o beni aldı" dedi.

"Heyecandan arabayı vuruyordum"

Eşi Engin Güven de yaşadıklarını şöyle anlattı "Dikiz aynasından ona bakarken onu nerden tanıdığımı düşünüyordum. O sırada gişelere gelmişiz nerdeyse arabayı betona çarpıyordum" dedi.

Bebeklerini kuliste teyzesine bırakan Burak Hakkı ve Sema Şimşek çifti stüdyoya Şebnem Ferah'ın BUGÜN şarkısıyla girdi. 15 sene önce bir alışveriş merkezinin açılışında görevliyken tanıştıklarını söylemeleri üzerine Beyazıt Öztürk konuklarına kaç yaşında olduklarını sordu. (Sema Şimşek 32- Burak Hakkı 36) Sema Şimşek, "Benim yaşlandıkça kocam güzelleşiyor" dedi. Şimşek ve Hakkı çifti, aynı ajanslarda çalıştıklarını ve iyi arkadaş olduklarını anlattılar. Hakkı, Şimşek'in "çok teşekkürler arkadaşım" mesajına çok kırılmış ve bunun üzerine arkadaşları çiftin arasını yapmaya çalışmış. Sema Şimşek aşklarının ilk kez Kızıl Meydan'da başladığını anlattı.

Sema Şimşek ideal çift olarak gösterilmeleri konusunda ise şunları söyledi, "Özellikle bir şeyin çabası içinde değiliz, hayatımızı yaşıyoruz. Koptuğu yerden kopar. Planlı ve programlıyız… Anneanne ve dedelerimizin yaşadığı evliliği yaşıyoruz. İlişkimizde saygı, güven var…ve fedakarlık değil özveri var."

Ayrıca, çiftlerin dansına Beyazıt Öztürk şarkısıyla eşlik etti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title