Haberler

Buzağı Çift Başlı Doğdu, Şanssız Yavrunun Ömrü Kısa Oldu

Güncelleme:

Elazığ'da bir inek çift başlı buzağı doğurdu. Talihsiz yavru 10 dakika hayatta kaldıktan sonra yaşamını yitirdi.

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Aşağı Kuluşağı köyünde hayvancılık yapan Hikmet Sakmak, ineğinin doğum vaktinin gelmesi üzerine veterinere haber verdi. Köye gelen veteriner Mehmet Kaplan'ın müdahalesiyle yaptırılan doğumda inek, iki başlı bir buzağı yavruladı. Yaklaşık 10 dakika hayatta kalan buzağı daha sonra öldü.

"BÖYLE VAKALARIN HAYATTA KALMAZI ZOR"

Hayvana kendisinin müdahale ettiğini belirten Veteriner Hekim Mehmet Kaplan, "Hayvan doğuramıyordu. Beni çağırdılar. Ben de müdahale ettim. Buzağı çift başlı olarak doğdu. Yaklaşık 10 dakika hayatta kaldı ve ardından öldü. Böyle vakaların yaşaması zaten zor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Kaplan Baskil Elazığ Mola Komik - İlginç Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

ümit:

biyolojiden doğadan ilimden zerre kadar haberi olmayanlar şaşar kalır böyle. hele bi de yüce rabbim bilmem napmış diye yorum yapanlara ben şaşıyorum

5
12
yanıtYanıtla
NK35:

:) :) :) :)

yanıt0
yanıt0
ÜMİTSİZ VAKASIN:

vallaha bende senin şu yorumuna çok şaşıyorum . . Allah beyin vermiş kullan diyede, sen sadece belli kısmını kullanıyorsun herhalde . . yazık . .

yanıt1
yanıt0
DUYARLI VATANDAŞ:

Akraba evliliği

3
9
yanıtYanıtla
..:

SİYASETLE POLİTİKA İLE İÇ İÇE OLUPTA İKİ YÜZLÜ OLMAYAN VARMI ACABA . . . BİRBİRLERİNE AĞIR HAKARETLER EDİP SONRADA HİÇBİŞEY YOKMUŞ GİBİ ZAMAN GELİYO YÜZ YÜZE BAKIYORLAR. SİYASETÇİLERİN HEPSİ AYNI AYIRT EDİLMEKSİZİN BENCE. .

1
8
yanıtYanıtla
....:

ya ne diyosun sen ya ? burada buzağı deniyor bu gelmiş siyaset diyor . . bağdaştırma şekline bak . . Allah akıl fikir versin sana ya . .

yanıt1
yanıt0
GDO:

Annenin yediği GDO lu eymler nedeni ile oluyor daha ne olsun. Yakında insanlar da böyle acaip yaratıklara dönüşecek soyunuzu tüketecekler. GDO hibrit tohumlar. .

5
1
yanıtYanıtla
Dako:

Yuh

0
1
yanıtYanıtla
Sjdn:

Kullandığımız teknolojinin ne kadar tehlikeli bir yere geldiğinin kanıtı bu radyasyonun hiç de masum olmadığının kanıtı

1
0
yanıtYanıtla
Berkan bengi:

Bunların sebebi daha çok süt versin diye farklı türlerin çiftleştirilmesi sonucu ortaya çıkan melez türler

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title