Haberler

Buzağı Çift Başlı Doğdu, Şanssız Yavrunun Ömrü Kısa Oldu

Güncelleme:

Elazığ'da bir inek çift başlı buzağı doğurdu. Talihsiz yavru 10 dakika hayatta kaldıktan sonra yaşamını yitirdi.

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Aşağı Kuluşağı köyünde hayvancılık yapan Hikmet Sakmak, ineğinin doğum vaktinin gelmesi üzerine veterinere haber verdi. Köye gelen veteriner Mehmet Kaplan'ın müdahalesiyle yaptırılan doğumda inek, iki başlı bir buzağı yavruladı. Yaklaşık 10 dakika hayatta kalan buzağı daha sonra öldü.

"BÖYLE VAKALARIN HAYATTA KALMAZI ZOR"

Hayvana kendisinin müdahale ettiğini belirten Veteriner Hekim Mehmet Kaplan, "Hayvan doğuramıyordu. Beni çağırdılar. Ben de müdahale ettim. Buzağı çift başlı olarak doğdu. Yaklaşık 10 dakika hayatta kaldı ve ardından öldü. Böyle vakaların yaşaması zaten zor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Kaplan Baskil Elazığ Mola Komik - İlginç Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

ümit:

biyolojiden doğadan ilimden zerre kadar haberi olmayanlar şaşar kalır böyle. hele bi de yüce rabbim bilmem napmış diye yorum yapanlara ben şaşıyorum

5
12
yanıtYanıtla
NK35:

:) :) :) :)

yanıt0
yanıt0
ÜMİTSİZ VAKASIN:

vallaha bende senin şu yorumuna çok şaşıyorum . . Allah beyin vermiş kullan diyede, sen sadece belli kısmını kullanıyorsun herhalde . . yazık . .

yanıt1
yanıt0
DUYARLI VATANDAŞ:

Akraba evliliği

3
9
yanıtYanıtla
..:

SİYASETLE POLİTİKA İLE İÇ İÇE OLUPTA İKİ YÜZLÜ OLMAYAN VARMI ACABA . . . BİRBİRLERİNE AĞIR HAKARETLER EDİP SONRADA HİÇBİŞEY YOKMUŞ GİBİ ZAMAN GELİYO YÜZ YÜZE BAKIYORLAR. SİYASETÇİLERİN HEPSİ AYNI AYIRT EDİLMEKSİZİN BENCE. .

1
8
yanıtYanıtla
....:

ya ne diyosun sen ya ? burada buzağı deniyor bu gelmiş siyaset diyor . . bağdaştırma şekline bak . . Allah akıl fikir versin sana ya . .

yanıt1
yanıt0
GDO:

Annenin yediği GDO lu eymler nedeni ile oluyor daha ne olsun. Yakında insanlar da böyle acaip yaratıklara dönüşecek soyunuzu tüketecekler. GDO hibrit tohumlar. .

5
1
yanıtYanıtla
Dako:

Yuh

0
1
yanıtYanıtla
Sjdn:

Kullandığımız teknolojinin ne kadar tehlikeli bir yere geldiğinin kanıtı bu radyasyonun hiç de masum olmadığının kanıtı

1
0
yanıtYanıtla
Berkan bengi:

Bunların sebebi daha çok süt versin diye farklı türlerin çiftleştirilmesi sonucu ortaya çıkan melez türler

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title