Haberler

Cidde: Başbakan Erdoğan'ın Cidde Ziyareti

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz'in Özel Davetlisi Olarak Dün Akşam Suudi Arabistan'ın Cidde Kentine Gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz ile Biraraya Geldi.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in özel davetlisi olarak dün akşam Suudi Arabistan'ın Cidde kentine gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz ile biraraya geldi.

Ana gündem maddesini 2 ülke ilişkilerinin oluşturduğu görüşmede, bölgesel ve uluslararası gelişmeler, Filistin sorunu ve Irak'ın durumuyla 2 ülke ilişkilerinin geliştirilmesi konuları üzerinde duruldu. Toplantıya Veliaht Prens Sultan Bin Abdülaziz, Başbakan Yardımcısı ve Havacılık Bakanı General Prens Naif Bin Abdülaziz, Suudi İçişleri Bakanı Mekrin Bin Abdülaziz, İstihbarat Daire Başkanı İyad Madani katılırken, Türk heyetinde Devlet Bakanları Mehmet Aydın ve Ali Babacan'ın yanı sıra Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Uğur Doğan hazır bulundu. İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) Genel Sekreteri Ekmelettin İhsanoğlu da görüşmeye katıldı.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekilerin bu akşam temaslarını tamamlayarak yurda dönmesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title