Haberler

Çiçekdağı İlçe Teşkilatı Başbakanla Buluştu...

Güncelleme:

AK PARTİ Kırşehir Milletvekili Ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah ÇALIŞKAN, İlçe Teşkilat Üyelerini TBMM"De Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN İle Görüştürdü.

AK PARTİ Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah ÇALIŞKAN, AK Parti Grup Toplantısına davet ettiği Çiçekdağı İlçe Teşkilat üyelerini TBMM"de Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ile görüştürdü. AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan HAKANOĞLU, Boğazevci Belediye Başkanı Hacı Kütük ÖZTÜRK, Köseli Belediye Başkanı Mehmet SAĞLAM, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Yusuf BULUT ve beraberindeki teşkilat üyeleri Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Misafir heyet Başbakanla gerçekleşen görüşmenin ardından AK PARTİ Genel Merkezine geçti. ÇALIŞKAN ile yapılan toplantıda Çiçekdağı'na yapılan yatırımlar ve hizmetler değerlendirildi. Değerlendirme toplantısında yaklaşan seçimler ve teşkilat çalışmaları da masaya yatırıldı. Teşkilat mensuplarını dikkatle dinleyen ÇALIŞKAN, şunları söyledi. "İlimizin kalkınması ve gelişmesi için bu güne kadar birlik ve beraberlik içinde birçok yatırım ve hizmet gerçekleştirilmiştir.

Tıpkı Kırşehir merkez ve diğer ilçeler gibi Çiçekdağ ilçemiz de tarihinde görmediği yatırımları iktidarımız döneminde almıştır. TOKİ konutları, Anadolu Lisesi, Jandarma Binası, İlköğretim Okulları, Meslek Yüksek Okulu ilk akla gelen önemli yatırımlardır. Çiçekdağ ilçesi Mahmutlu Köyü'nde özel sektör tarafından başlatılan Jeotermal Sera yatırımı da bölgenin çehresinin değişmesi ve işsizlik sorununun ortadan kalkması için çok önemli bir başlangıç olmuştur.

Çiçekdağ'ın en önemli önceliklerinden biri olan yüksek öğretim yurdu içinde gerekli çalışmalar yapılmıştır. İnşallah 2011 yılı içinde 400 kişilik öğrenci yurdunun temeli atılacaktır. Köylerimizi dolaştık. Köylerdeki hemşerilerimiz AK Parti iktidarında köylere yapılan hizmetlerden gayet memnun. Ama biz yine de köylerimizdeki hayat şartlarını daha da iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Tüm bu yatırım ve hizmetlerin hemşerilerimize en doğru şekilde anlatılabilmesi için siz teşkilat üyelerimize önemli görevler düşmektedir".

ÇALIŞKAN sözlerine şöyle devam etti: "Teşkilat olarak ev ev, kapı kapı gezerek hemşerilerimize her zaman ulaşıyoruz, ulaşacağız. Ülkemize ait, ülkemizin geleceğine ait derdimizi, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız. Çok şükür başımız dik. Utanacağımız, başımızı öne eğeceğimiz bir iş yapmadık. Millete efendi olmak için değil, hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Tarafsız ve önyargısız bakan herkes AK Parti iktidarı döneminde ülkemize yapılan yatırımları takdir ediyor.

Çiçekdağ ilçesi tarihinde her zaman sağduyulu hareket etmiş ve her zaman ülkesinin geleceğini düşünerek doğru yönde kararlı bir şekilde durmuştur. Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde de hemşerilerimin her zaman olduğu gibi doğrunun, çalışanın, üretenin ve ülkesinin geleceğini düşünenlerin yanında olacağına yürekten inanıyorum."

Misafir heyet üyeleri AK Parti Grup Toplantısına katılmak ve Başbakanı dinlemekten oldukça memnun olduklarını belirttiler. Yine AK PARTİ Genel Merkez ortamında ilçe sorunlarını dile getirmekten mutlu olduklarını ifade ederek teşkilat olarak yaklaşan seçimlere hazır olduklarını belirttiler. AK Parti iktidarı döneminde Çiçekdağı ilçesinin önemli yatırım ve hizmetler aldığını, Çiçekdağılıların da buna olan teşekkürlerini en iyi şekilde sandıklara yansıtarak göstereceklerine inandıklarını söylediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title