Haberler

Çiçekdağı'da Öğrenci ve Öğretmenler Hollanda'ya Gidecek

Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında öğretmen ve öğrenciler Hollanda'ya gidecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halit Arslan, AA Muhabirine, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülen Erasmus+ Programı çerçevesinde ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilecek olan "Rock & Water Program Psycho-Physical Social Compentency Training" projesinin Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildiğini söyledi.

Proje kapsamında 5 öğretmen ve 10 öğrencinin Hollanda'ya gideceğini belirten Arslan, şunları kaydetti:

"Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, bu program sonrasında hareketliliğe katılacak öğretmen ve öğrencilerimizin kişisel gelişim anlamında bilgi ve beceri sahibi olmalarını amaçladık. Proje ve program sayesinde tüm bu kazanımları ilçemiz okullarına ve öğrencilerine aktarabilme fırsatı bulacağız. Bunun neticesinde stratejik planlarımızda ısrarla üzerinde durduğumuz sağlıklı kişilik yapısına sahip, öz güveni yüksek, karşılaştığı sorunlar ile baş edebilen, aktif ve sosyal öğrenciler yetiştirme konusundaki hedeflerimize ulaşma sürecinde önemli bir mesafe kat etmiş olacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Çiçekdağı Hollanda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title