Haberler

Çiçek, Fethi Dördüncü'den Tazminat Kazandı

Selanik'teki Atatürk Evi'nde Bulunan Şeref Defteri'ne Yazdığı Yazıyla Gündeme Gelen Mehmet Fethi Dördüncü, Bu Yazıdaki İfadelere İlişkin Adalet Bakanı Cemil Çiçek'in Açtığı Davada 7 Bin 500 YTL Manevi Tazminat Ödemeye Mahkum Edildi.

Selanik'teki Atatürk Evi'nde bulunan Şeref Defteri'ne yazdığı yazıyla gündeme gelen Mehmet Fethi Dördüncü, bu yazıdaki ifadelere ilişkin Adalet Bakanı Cemil Çiçek'in açtığı davada 7 bin 500 YTL manevi tazminat ödemeye mahkum edildi.

İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşmaya, davacı-karşı davalı Mehmet Fethi Dördüncü ve avukatı Coşkun Kurt ile davalı-karşı davacı Cemil Çiçek'in avukatı Ercüment Uslu katıldı.

Duruşmada söz alan avukat Kurt, ''Davamızın kabulü ile karşı davanın reddine karar verilmesini talep ederiz'' dedi.

Avukat Uslu ise ''Davanın reddini, karşı davamızın kabulünü talep ederiz'' diye konuştu.

Davayı karara bağlayan hakim, Mehmet Fethi Dördüncü'nün Adalet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek aleyhine açtığı manevi tazminat davasını reddetti.

Çiçek'in açtığı dava yönünden ise Dördüncü'nün 30 Ağustos 205 tarihli mektubu nedeniyle istenilen manevi tazminat talebini reddeden hakim, ''Selanik mektubu'' olarak adlandırılan mektup nedeniyle ise Dördüncü'nün Adalet Bakanı Çiçek'e 7 bin 500 YTL manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title