Haberler

CHP Zonguldak Milletvekili Adayına Bayanlardan Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Ali İhsan Köktürk'e, Çaycumalı Bayanlardan Destek Geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Avukat Ali İhsan Köktürk'e, Çaycumalı bayanlardan destek geldi.

CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı'nda kadın kolları üyeleri ile bir araya gelen CHP Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Avukat Ali İhsan Köktürk, Türkiye'de laik ve demokratik bir yaşantıya özlem duyulduğunu belirtti. Köktürk, geçen 4.5 yıl AK Parti'nin ülkemizi kötü yerlere taşıdığını belirterek "Hiç de hak etmediğimiz tabloyla karşı karşıya kaldık. Ekonomik, sosyal ve siyasal olarak kötü duruma gelindi. Aklımıza gelmeyen, ulusal çıkarlarımızla bağdaşmayan, Cumhuriyet'in temel değerleri ile örtüşmeyen bir

tablo var. Güneydoğu'da terör can almaya devam ediyor. Hükümet özellikle Kuzey Irak konusunda ABD'ye bağımlı bir tablo izliyor. Bu tavrı üzüntüyle izliyoruz. Tüpraş ve Telekom gibi altın değerinde temel varlıklarımız özelleştirildi. Tüm bu olanlardan rahatsızlık duyuyoruz" dedi.

Tam bağımsız bir Türkiye'den yana olduklarını anlatan Köktürk, şöyle konuştu: "Bu seçimlerde bu yapıyı benimseyen, tam bağımsız, özgür, laik ve Atatürk ilkelerine gönülden bağlı bir platformun Türkiye'nin yarınlarını aydınlatacağına inanıyoruz. Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi bugün de CHP'nin üstüne düşen sorumluluğu yerine getirerek yarınları aydınlatmak için sonuna kadar mücadele edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın"

CHP Kadın Kolları üyeleri de 3 yıl İlçe Başkanlığı görevini yerine getirdikten sonra milletvekili adayı olan Avukat Ali İhsan Köktürk'e destek olduklarını ve Köktürk'ün milletvekili seçilerek Batı Karadeniz'de Bartın, Zonguldak ve Karabük'e hizmet vereceğini söylediler.

(MAO-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title