Haberler

CHP Yozgat İl Teşkilatından Vedat Ali Özışık'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Ali Keven ve Beraberindeki Heyet, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık'ı Boğazlıyan Şeker ve Mamulleri Entegre Tesisi'nde Ziyaret Etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Ali Keven ve beraberindeki heyet, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık'ı Boğazlıyan Şeker ve Mamulleri Entegre Tesisi'nde ziyaret etti.

16 ay öncesi atıl bir vaziyette bulunan arazi üzerinde, bugün Türkiye'nin ve dünyanın en modern şeker tesisinin yapan Vedat Ali Özışık ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sunan Keven, yapılan bu yatırımın insanların görmesi, yapanların değerinin bilinmesi gerektiğini söyledi. Şeker ve Mamulleri Entegre Tesisi'nin Yozgat ve Boğazlıyan için büyük bir nimet olduğunu dile getiren Keven, "Böyle bir tesisi, ilimize, ilçemize kazandıran Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık ve ekibini, 2 Nisan'da yapılacak Genel Kurulları öncesinde ziyaret edip başarı dileğinde bulunmak için buradayız. İl Başkan Yardımcımız Yusuf Aykoç, 16 ay önce bu fabrikanın olduğu yerin atıl bir vaziyet içinde bulunduğunu söylemişti bana. Şimdi bakıyoruz kocaman bir tesis haline gelmiş. Bu yatırımı insanların görmesi gerekir. Bu yatırım Yozgat için Boğazlıyan için çok önemli bir yatırımdır. 2 Nisan'da gerçekleştirilecek Genel Kurul'da Vedat Ali Özışık ve ekibine başarı diliyorum. İlimize, ilçelerimize yapılan yatırımlar için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Baktığımızda ilimizin ve çevre ilçelerimizin en büyük sorunları arasında işsizlik ilk sıradadır. Bakıyoruz Boğazlıyan İlçemize büyük bir yatırım bir fabrika yapılmış. Bu fabrikayı yapan herkese teşekkür ediyorum ve seçimde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Ali Keven ve beraberindeki heyetin ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getiren Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, "Tek taştan duvar olmaz. Bugün burada bir eser varsa, önce Allah'ın sayesinde sonra bu kutsal yolda bize inanan, destek veren insanların sayesinde var. Bu eser bize şimdi olduğu gibi destek verenlerle beraber oluştu. Bunu hep dile getirmek istiyorum. Tek taştan duvar olmaz. Ama bugün CHP il Başkanı Sayın Keven ve Yardımcısı Aykoç'un seçim öncesi burada olması bizi çok sevindirdi. Bizde kendilerine minnetlerimizi belirtmek istiyoruz" diye konuştu.

(YS-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title