Haberler

CHP'ye 3 Bin Yeni Üye

CHP'ye Katılan 3 Bin Kişiye Parti Rozeti Takmak Amacıyla Düzenlenen Törende Konuşan CHP Lideri Deniz Baykal, "Görmesini Bilen Gözler Görmüş Olmalı Ki Sıradan Bir Katılım Törenin Ötesinde Bir Şey Yapıyoruz. Siyasetin Taşları Yerinden Oynuyor. Yeni Bir Siyaset Rüzgarının Hızla Esmeye Başladığını Görüyorum" Dedi.

CHP'ye katılan 3 bin kişiye rozet takma töreni, CHP'nin gövde gösterisine döndü. Törende konuşan CHP Lideri Deniz Baykal, "Görmesini bilen gözler görmüş olmalı ki sıradan bir katılım törenin ötesinde bir şey yapıyoruz. Siyasetin taşları yerinden oynuyor. Yeni bir siyaset rüzgarının hızla esmeye başladığını görüyorum" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği partiye katılım ve üye kayıt kampanyasının tanıtım töreni, Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapıldı. Partiye katılanlar arasında Bahçelievler Belediyesi eski Başkanı ANAVATAN'lı Saffet Bulut da yer aldı. CHP'ye katılanlara rozetlerini Baykal taktı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan törende konuşan Baykal, partiye katılımlardan duyduğu memnuniyeti, "Görmesini bilen gözler görmüş olmalı ki sıradan bir katılım törenin ötesinde bir şey yapıyoruz. Siyasetin taşları yerinden oynuyor. Yeni bir siyaset rüzgarının hızla esmeye başladığını görüyorum. Bugün burada CHP'ye katılan arkadaşlarımızın hiçbir çıkar hesabı yok. Kimse CHP'ye avanta sağlamak için gelmiyor. Vatan sevgisiyle, millet sevgisiyle cumhuriyet aşkıyla geliyor" sözleriyle ifade etti.

Tuzla'da tersanelerde yaşanan ölümlere de değinen Baykal, Tuzla'da büyük bir acı yaşandığını, birbiri ardına devletin gözü önünde onlarca insanın ölüme terk edildiğini söyledi. Baykal, "İstanbul'a sahip çıkmak için buradayız. Türkiye'miz halkın kendisine sahip çıkmasını bekliyor. Türkiye'de her şey yeni başlıyor. Böyle geldi böyle gitmeyecek. Milletin halkın dediği olacak" dedi. (ANKA)

(EYL/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title