Haberler

CHP Yalova İl Başkanlığı'na Özcan Özel Seçildi

CHP Yalova İl Başkanlığı'na Özcan Özel seçildi.

CHP Yalova İl Başkanlığı'na Özcan Özel seçildi.

Yalova Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kongrenin divan başkanlığını CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan yaptı. Özcan Özel ile Orhan Koçal, başkanlık için divana başvuruda bulundu.

Başkan adaylarından Özel, yaptığı konuşmada, "Hiçbir CHP'li kişisel hedef ve koltuk peşinde olmamalı. Kazandığımda ilk işim kongre sürecinde ya da daha farklı zamanlarda partimize küsen, darılan arkadaşlarımız varsa onları tekrar partinin aktif kadrolarına kazandırmak olacak" dedi.

Diğer aday Koçal ise "Bir yuvarlak masa ve bu masanın etrafında sandalyeler düşünün. Bu sandalyelerin her birinin bir görev olduğunu düşünün. Belediye başkanlığı, milletvekilliği, il başkanlığı... Bu sandalyelerde dönüp dolaşıp oturanlar hep aynı, sadece görevleri farklı" diye konuştu.

Daha sonra başkan adayı Orhan Koçal, seçimden çekildiğini açıklayarak salonu terk etti. Koçal'ı destekleyen partililer de salondan ayrıldı.

Kognere daha sonra tek listeyle seçime gidildi. 116 delegenin oy kullandığı kongrede Özel, 115 oy alarak başkanlığa seçildi.

Kongreye CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce de katıldı.

Muhabir: Erhan Erdoğan / Cem Şan

Yayıncı: Murat Taydaş - YALOVA

Kaynak: AA / Yerel

Tanju Özcan Yalova Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title