Haberler

CHP Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığınca düzenlenen kahvaltıda partililer bir araya geldi.

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığınca düzenlenen kahvaltıda partililer bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen etkinliğe CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, il ve kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.

Kahvaltı sonrası partililere seslenen CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, geçen günlerde Bilecik Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclis üyelerinin sıralanmasının belirlenmesi için bir ön seçim heyecanı yaşadıklarını belirtti. Tüzün, "Belediye başkan adayımız Semih Şahin'in geçmişini, kariyerini, partiliğini kimse tartışmıyor. Önümüzdeki günlerde belediye meclisi adaylarımızda belli olduktan sonra çok daha detaylı açıklamalar yapacağız. İYİ Parti ile ittifak görüşmelerinin devam ediyor. İki belde ve bir ilçe dışında bütün adaylarımızı belirledik. Yani 11 belediyemizin 8 tanesinde adayımızı belirledik. Vezirhan ve Bayırköy beldeleri ile Söğüt ilçemizde aday belirlemedik. Bunun sebebi İYİ Parti ile ittifak müzakerelerin devam etmesi. Bozüyük ilçemizde bildiğiniz gibi bu ittifak kararı alındı. Önümüzdeki günlerde başkaca ittifaklar olacaksa bunlarında adı konulacak" dedi.

"CHP kendi içerisinde dedikodulara mahal vermeyip bu seçimi kazanacaktır"

Tüzün konuşmasında, 31 Mart tarihinin Türkiye'nin ve Bilecik'in geleceği açısından çok önemli bir tarih olduğunu belirterek, "Bu süre zarfında çok önemli görevlerimiz olacak. Hedef 31 Mart'ta CHP'yi iktidara taşıma adına bir provadır. Başta büyükşehirler olmak üzere çok sayıda belediye kazandığımız takdirde bu hükumet seçime gitmek isteyecektir. CHP kendi içerisinde dedikodulara mahal vermeyip, stratejik bir hata yapmadıktan sonra bu seçimi kazanacaktır" diye konuştu.

Kahvaltı hatıra fotoğrafı çekinmesiyle son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Merkez Bilecik Politika Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title