Haberler

CHP Uşak İl Teşkilatı'nda Bayramlaşma

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, yeni anayasa çalışmalarında partisinin üzerine düşeni yapacağını söyledi.

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, yeni anayasa çalışmalarında partisinin üzerine düşeni yapacağını söyledi.

CHP Uşak İl Başkanlığı Binası'nda Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende partililerle tek tek bayramlaşan CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramın ardından TBMM'de tempolu günlerin yaşanacağını ifade etti.

Yeni anayasa çalışmalarına CHP'nin katılma kararı aldığını dile getiren Yılmaz şunları kaydetti:

"Daha önce partimiz bu tip çalışmalarla ilgili eksikleri dile getirdiği zaman farklı söylentiler ortaya atılıyordu. CHP'nin halktan kopuk olduğu ve sivil anayasayı istemediği topluma anlatılıyordu. En önemlisi de halka, 'CHP sorumluluk almaktan kaçıyor' şeklinde yanlış fikirler aşılanmaya çalışılıyordu.

Bunun önüne geçmek için Anayasa Komisyonu'nda görev almak üzere milletvekillerimizi görevlendirdik. Halkın istekleri doğrultusunda bir anayasa yapılması için üzerimize düşeni yapacağız. Eğer belli çıkar odakları için topluma dikte edilmeye çalışılan bir anayasa çalışması olursa tepkimizi sonuna kadar göstereceğiz. CHP olarak yeni anayasa ile ilgili üzerimize düşeni yapacağız."

- UŞAK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title