Haberler

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı'ndan "Ezan Türkçe Okunmalı" Diyen Öztürk Yılmaz'a Sert Sözler

Güncelleme:

AK Parti'nin Türkiye genelinde en çok oyu aldığı ilçelerin başında gelen Sultanbeyli'de CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Murat Kantekin, isim vermeden "Ezan Türkçe okunmalı" çıkışıyla tepki çeken Öztürk Yılmaz'ı sert sözlerle eleştirdi.

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, isim vermeden "Ezan Türkçe okunmalı" çıkışıyla tepki çeken ve parti disiplinine sevk edilen CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'a sert sözlerle yüklendi.

"ÇIKMAYIN KARDEŞİM O KANALLARA"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kantekin, "Çıkmayın kardeşim o kanallara! Kanal yandaş, sunucu yandaş, katılımcılar yandaş... CNN Türk, NTV, Habertürk gibi kanalların tek amacı AKP dışı seçmene AKP algısı yürütmek" ifadelerini kullandı.

"NİYE BENİM İĞNEYLE BULDUĞUM OYU KALDIRIP ATIYORSUNUZ?"

Açıklamalarının devamında isim vermeden Öztürk Yılmaz'ı hedef alan Kantekin, "Niye benim Sultanbeyli'de iğneyle bulduğum oyu kaldırıp atıyorsunuz? Millet aç, işsiz, borçlu... Gündem bu" sözleriyle çıkıştı. Kantekin'in Öztürk Yılmaz'ı hedef alan tweeti, çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

İşte Kantekin'in o paylaşımı;

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı'ndan 'Ezan Türkçe Okutulmalı' Diyen Öztürk Yılmaz'a Sert Sözler

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Öztürk Yılmaz Sultanbeyli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title