Haberler

CHP PM Seçiminde En Çok Erdoğan Toprak'ın Üzeri Çizildi

Güncelleme:

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun listesinde olan Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak 297 oy alarak üzeri en çok çizilen isim oldu.

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Seçimlerde en fazla oyu 665 ile İstanbul Milletvekili İhsan Özkes aldı.

4 KİŞİ GİREMEDİ, EN ÇOK TOPRAK'IN ADI ÇİZİLDİ

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun listesinde olan Türkiye'nin ilk Kamu Güvenliği Müsteşarı Büyükelçi Murat Özçelik 53. sırada 324 oy alırken, Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak 59. sırada 297 oyda kaldı. Yine listede bulunan Saliha Sera Kadıgil ile eski milletvekili Zeki Eker PM'ye giremedi.

ENİS BERBEROĞLU VE TUNCAY ÖZKAN PM'DE

Kılıçdaroğlu'nun "Birlik ve Kardeşlik Listesi"nde Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı ile Faruk Loğoğlu yer almamıştı. Mehmet Bekaroğlu'nu Bilim Yönetim ve Kültür Platformu'ndan aday gösteren Kılıçdaroğlu'nun listesinde yer alan gazeteci Enis Berberoğlu ve Tuncay Özkan ile Sivas olayları sırasında hayatını kaybeden Metin Altıok'un kızı Zeynep Altıok da yeni PM'de yer aldı.

Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Ankara Milletvekili Levent Gök, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da PM'ye giden isimlerden.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan Toprak İhsan Özkes Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

trakyalı:

sayın kılıçdaroğlu CHP nin tek yapacağı şey agucuk bugucuk yapmıyacak vatandaşın ayağına gidecek dertlerini dinleyecek yoksa başarı olmaz bakın malınızı satmak istiyorsan onun bütün vasıflarını anlatın başar gelir haydi başarılar

9
4
yanıtYanıtla
çizik:

Bu seçimde ve diğer bütün seçimlerde üzeri en çok çizilen kişi aslında Kılıçdaroğlu oldu ama pek kaale aldığı yok.

9
2
yanıtYanıtla
KENAN ÜNAL:

150 SENE DAHA GEÇSE BUNLARDAN CACIK OLMAZ BU HALKA TEPEDEN BAKIN DEĞERLERİNE SAYGI GÖSTERMEYİP BİDON KAFALI KILLI KALIN BACAKLI EKMEK YEMEKDEN ZEKALARI GELİŞMEMİŞ DERSEN DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ

4
2
yanıtYanıtla
bunlardan cacık olmaz:

Bunları da haber diye veriyorsunuz ya . Bunların PM sine kim girerse girsin ne değişecekki. Bunlardan bir halt olmaz görüntü kirliliği bence bu haberler :)))))))))

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title