Haberler

CHP Parti Okulu Elazığ'da Eğitime Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Tunceli, Elazığ, Malatya ve Erzincan illerini kapsayan parti okulu çalışmaları kapsamında Elazığ'da 'Eğitici Eğitimi' programı başlatıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Tunceli, Elazığ, Malatya ve Erzincan illerini kapsayan parti okulu çalışmaları kapsamında Elazığ'da 'Eğitici Eğitimi' programı başlatıldı.

Elazığ Akgün Otel'de başlayan eğitimin açılışı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı tarafından yapıldı. Parti okuluna çok sayıda partili katıldı. Üç gün sürecek programın açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, eğitim çalışmasını bir yıl önce Ankara'da başlattıklarını belirterek, örgütlerinin tümünü kapsayacak şekilde çalışmalarını bir yıldan beri sürdürdüklerini söyledi. Sarı, "Elazığ, Tunceli, Erzincan ve Malatya'nın merkezi olarak burayı tanımladığımız için bu programı Elazığ'da yapmayı kararlaştırdık. Parti eğitim çalışmaları partimizi güçlendirmek, partimizi etkin üyelerle donatmak ve politikalarımızı halka daha iyi anlatabilmek, halkla paylaşabilmek ve programımızı bu doğrultuda yürütmek sistemin parçasıdır. Bu çalışma, parti içi eğitim, sosyal demokrat bir parti olarak üyelerimizin niteliklerini yükseltmek ve etkin üye olmalarına katkı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bir yıl önce eğitim çalışmalarına başlarken öncelik saptaması yaptık. Eğitici eğitimini bu nedenle gerçekleştirdik ve yürütüyoruz. Bugüne kadar bin 700 arkadaşımıza ulaştık, Kasım sonuna kadar bu sayının 2 bine ulaşmasını hedefliyoruz. Bu eğitim çalışmalarında yetiştirilen arkadaşlar parti eğitmeni olarak kendi örgütlerinde çalışacaklar" dedi.

Dört ilden gelen CHP'liler, eğitmenler tarafından ayrı ayrı toplantı salonlarına alınarak eğitimlerine başladı. Eğitim faaliyetlerine CHP Parti Meclis üyesi Gaye Usluer'in de eğitmen olarak katıldığı görüldü. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Tunceli Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title