Haberler

CHP Palu İlçe Başkanı, Evinde Ölü Bulundu

Güncelleme:

Elazığ'da, CHP Palu İlçe Başkanı 79 yaşındaki Selahaddin Hancı, evinde ölü bulundu. Kalp yetmezliğinden öldüğü belirlenen Hancı, Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Elazığ'da, CHP Palu İlçe Başkanı Selahaddin Hancı (79), evinde ölü bulundu. Yapılan otopside kalp yetmezliğinden öldüğü belirlenen Hancı, Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

HAREKETSİZ YERDE YATARKEN BULUNDU

CHP Palu İlçe Başkanı Hancı'dan gün içerisinde haber alamayan yakınları Çarşı Mahallesi'nde yalnız yaşadığı eve gitti. Kapıyı kimsenin açmaması üzerine komşularında bulunan yedek anahtarla eve giren yakınları, Hancı'yı hareketsiz yerde yatarken buldu.

KALP YETMEZLİĞİNDEN ÖLDÜ

Eve gelen sağlık ekipleri, Hancı'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yapılan otopside kalp yetmezliğinden öldüğü belirlenen Hancı, Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

SOLUNUM YETMEZLİĞİNDEN DOLAYI BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan da AA muhabirine yaptığı açıklamada, partiye büyük emek vermiş değerli bir arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Kaplan, "Hancı, solunum yetmezliği gibi rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Palu 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Dübürluye cevap:

Yıl olmuş 2018 kalkıp halen ölenlerin arkasından yok imanlimi gitti imansizmi gitti. Kardeşim Cenabı Allah bilir sadece kimin nasıl ve nereye gideceğini. Allahın yarattığını sen cennetliksin sen cehennemliksin diye yargilamaya başladığın an Allaha şirk koşan kafirsindir. Kuranda olanı söylüyorum bana kalkıp boş bos cevap vermeyin. Allah taksiratini affetsin. Allah rahmet eylesin demek bu kadarmi zor. Amaçlı ve kışkırtıcı üslubunu bir kenara birakta insan ol biraz bölücü yobaz.

6
5
yanıtYanıtla
dürbünlü:

Benim yaşım 70..ömrüm okumakla ve oktmakla geçmiş,kibirlenme gel senide güzelce okutayım,benim dediklerim kitaplarda var olan bilgilerdir..dünyaya herkes islam fıtratı üzerine dogar,sonra anası babası onu müslüman veya hırıstiyan veya yahudi,yada ateist olarak yetiştirir,,bunu peygamberimiz söylüyorlar..ölen kişinin müslüman yada kafir olarak öldügünü sadece Allah bilir..onun için eskiden beri alimler benim dedigim şekilde ifade etmişlerdir,.,çünkü son nefeste herkese kelimeyi şahadeti söylemek dinimizce çok önemlidir..buda herkese nasip olmayabilir.

yanıt4
yanıt5
Dürbünlü:

imanlı gittiyse Allah taksiratını ve tezviratını affeylesin..amin

7
2
yanıtYanıtla
acil servis:

Amin hocam.

yanıt7
yanıt0
ALTIOKSAWAR:

gakkoş diyarındanda chp li çıkarmıymış yahu. . yallah zümeraya. .

1
6
yanıtYanıtla
KILIÇTAROVİÇ:

alkışlarla uğurlayalım ışıklar içiNde uyusun

0
3
yanıtYanıtla
Yüzsüz toplum:

Alkışlayanlar ne iş, ana babanızın ölüsünü alkışlayın.

1
0
yanıtYanıtla
Real:

malum partiye oy atınca cennete gideceğini zannedenler toplanmış burda. ölünce kimse size parti üyeliginden kıyak geçmeyecek haberiniz ola

0
0
yanıtYanıtla
her neyse:

Bu dünyadan nice deist, ateist, komünist, anarşist, terörist, faşist, sosyalist, kapitalist, emperyalist, satanist, bilimum . . ist ler göçüp gitmiştir ve göçüp gitmeye devam edecektir. İnançsız olmaları onları sorgu, cezadan kurtarmayacaktır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title