Haberler

CHP'nin Sadece İzmir'de Belediyesi Yok

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de miting yapmasına üzüldüğünü söyledi.

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonun ardından, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerince İzmir'de miting yapılmasının kendisini üzdüğünü belirterek, "Alındım üzüldüm. Sadece İzmir yok bu ülkede. Edirne'si de var. Diğer illerimiz de var. Sonuçta oraya sahip çıkarken, Edirne'yi de unutmamak lazım diye düşünüyorum" dedi.

Edirne Belediye Başkanı CHP'li Hamdi Sedefçi, geçen hafta yaptığı Ankara ziyaretlerinin ardından Meclis salonunda basın toplantısı düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik polisin düzenlediği operasyonun ardından yapılan mitingi anımsatan Sedefçi, bu duruma çok alındığını söyledi. Kendisine yönelik düzenlenen operasyonların ardından, partisi tarafından bu şekilde sahip çıkılmadığını kaydeden Sedefçi şunları söyledi:

"Yorum yapmak istemiyorum ama, şunu söylemek istiyorum. Siz daha önce neredeydiniz? Bu kaçıncı bahar, daha önce kışlarda neredeydi bizimkiler? Sadece İzmir'de olunca mı böyle oluyor? İzmir'e mi mahsus şeyler bunlar? Bugün bana, daha evvel bir başkasına. Neden genel başkanımız bunları düşünmediler ki? Alındım, üzüldüm. Yapılan şey doğru ama yalnız İzmir yok bu ülkede. Edirne'si de var. Diğer illerimiz de var. Sonuçta oraya sahip çıkarken Edirne'yi de unutmamak lazım diye düşünüyorum."

'BİRİ ÖZ, DİĞERİ ÜVEY OLMAMALI'

Yapılan eylemin sonuç olarak doğru olduğunu anlatan Sedefçi, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bireysel baktığımda şu anda benim Büyükyoncalı belediye başkanım 4- 5 aydır yatıyor Silivri'de. Ona neden sahip çıkmıyorlar ki? Yalnız İzmir mi var, CHP'nin sahip olduğu belediyeler. 'Bir taraf öz evlat, diğerleri üvey evlat olmaması lazımdır' diye düşünüyorum ben. Tabi bu yorumlardan sonra CHP'liler bana ateş püskürecek. Yine 'ahkam kesmiş, halt etmiş, AKP'ye geçiyor' diyecekler. Doğru bildiğimi söylemeye devam edeceğim." - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title