Haberler

CHP'nin Parti Okulu 7 Haziran'da Başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi, Mart 2014 Yerel Seçimlerinde belediye başkanı, belediye meclis üyesi, İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunacak parti üyeleri ve muhtar adayları için CHP Parti Okulu adı altında eğitim programı...

Cumhuriyet Halk Partisi, Mart 2014 Yerel Seçimlerinde belediye başkanı, belediye meclis üyesi, İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunacak parti üyeleri ve muhtar adayları için CHP Parti Okulu adı altında eğitim programı düzenliyor.

Eğitim programının Antalya'da 7 Haziran 2013 tarihinde başlayacağını belirten CHP Antalya İl Eğitim Sekreteri Alper Tunga Nuri Çimen, "Bütünşehir ve büyükşehir kapsamında olan 30 il için iki gün, diğer 51 ilimiz için bir gün olarak programlanan Yerel Yönetim Aday Adayı Eğitimi, bu illeri kapsayan bölge merkezlerinde yapılacak. Önceden belirlenen takvime uygun olarak, bütünşehir ve büyükşehir kapsamındaki illerin bulunduğu bölge merkezlerindeki eğitimler

07 Haziran 2013-08 Temmuz 2013, diğer illerin bulunduğu bölge merkezlerindekiler ise 15 Eylül 2013-01 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. Eğitim programlarına başvurular internet aracılığıyla alınacak. Aday adayları ve muhtar adayları, CHP genel ağ sayfası www.chp.org.tr adresinden ulaşabilecekleri Yerel Yönetim Aday Adayı Başvuru Formunu internet ortamında eksiksiz doldurarak, eğitim programına başvurabilecekler.

İnternet üzerinden başvurular, 22 Mayıs 2013 tarihinden itibaren alınabilecek" dedi.

Katılımcıların aday olacakları ilin bulunduğu bölge merkezi dışında başka bir bölgede eğitime katılamayacağını kaydeden Çimen, "Kayıt sonrasında, eğitimin nerede yapılacağına ilişkin bilgi ise İl Başkanlığı'ndan alınabilecek.

Yerel Yönetim Aday Adayı Eğitimi ve eğitime başvuru koşullarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye, CHP Parti İçi Eğitim sayfası

partiiciegitim.chp.org.tr'den ulaşılabilir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Alper Tunga Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title