Haberler

"CHP'nin Meclis'i Olağanüstü Toplantıya Çağırması Çözüm Değil

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, CHP'nin Meclis'i terör konusunda olağanüstü toplantıya çağırmasının bir çözüm olmadığını söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, CHP'nin Meclis'i terör konusunda olağanüstü toplantıya çağırmasının bir çözüm olmadığını söyledi.

Yalçın, MHP İl teşkilatının Sevindik Kapalı Pazaryeri'nde düzenlediği iftarda yaptığı konuşmada, TBMM'yi terör konusunda olağanüstü toplantıya çağırmak yerine, terörle mücadele edenlere destek verilmesinin zorunlu olduğunu belirtti.

Meclis'in toplanması yerine, Hakkari'de neler olduğu konusunda mutlaka iktidarın veya ilgililerin soruları cevaplaması gerektiğini dile getiren Yalçın,

"Anamuhalefet partisinin Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırması bir çözüm değildir. Vaktini özellikle yerel seçimlerin altı ay öne alınması konusunda tenkide çalışan CHP yöneticilerine bunu hatırlatıyoruz" diye konuştu.

Yalçın, terör konusunun iktidarın mevcut suretle çözmesi gereken bir problem olduğunu kaydederek, MHP'nin de hemen hemen her görüş beyanında terörün bitirilmesi konusunda iktidara koşulsuz ve şartsız destek vereceğini ifade ettiğini kaydetti.

İftara MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan'la partililer katıldı.

Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu/ Senem Yazıcı

Yayıncı: Selçuk Aval - DENİZLİ

Kaynak: AA / Güncel

Edip Semih Yalçın Pazaryeri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title