Haberler

CHP'nin İstanbul Adayı Olacağı Konuşulan İsim, Fatih Portakal ve Fatih Altaylı'yı Karşı Karşıya Getirdi

Güncelleme:

Fatih Altaylı, CHP'nin İstanbul adaylığı için ismi geçen İlhan Kesici için "İthal aday" ifadesini kullanan Fatih Portakal'a "Kesici'ye ithal aday demek bana haksızlık gibi geliyor" şeklinde karşılık verdi.

Yerel seçim için aday belirleme süreci devam eden CHP'de İstanbul için İlhan Kesici ismi gündeme geldi. Kulislerde Kesici'nin sağ kesimden de oy alabileceği ve bu yüzden Genel Merkez'in adaylığına sıcak baktığı konuşulurken, Kesici ismine Fatih Portakal tepki gösterdi.

FATİH PORTAKAL TEPKİ GÖSTERDİ

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Portakal "Bu kulis haberi umarım gerçek değildir. Doğru olduğunu bir an için düşünelim, yine sağdan oy almak için CHP yönetiminin yine kendini inkar etmesi olur. Ankara'dan sonra İstanbul ağır gelir" ifadelerini kullandı.

FATİH ALTAYLI'DAN YANIT: GÖRÜŞÜNE KATILMIYORUM

Kesici ismi siyaset kulislerinde tartışma yaratırken, Portakal'ın bu paylaşımına gazeteci Fatih Altaylı tepki gösterdi. Altaylı, Habertürk'te yayınlanan bugünkü köşe yazısında şu ifadeleri kullandı: "CHP'nin politikalarla değil, ithal adaylarla başarılı olma çabasını saçma sapan bir iş olarak gören biri olarak Portakal'ın bu görüşüne katılmadığımı söylemem lazım."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih Portakal İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title