Haberler

CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan'a Coşkulu Karşılama

CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan'a coşkulu karşılama 500 araçlı, meşaleli, davullu zurnalı karşılamaEDİRNE - 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde yeniden Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday gösterilen mevcut belediye başkanı Recep Gürkan'a,...

CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan'a coşkulu karşılama

500 araçlı, meşaleli, davullu zurnalı karşılama

EDİRNE - 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde yeniden Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday gösterilen mevcut belediye başkanı Recep Gürkan'a, Edirnelilerden sevgi seli. Gürkan, yüzlerce araçlık konvoy, meşaleler ve davul zurna ile otoban gişelerinde karşılandı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde yeniden Edirne Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Gökyüzüne barış güvercinleri saldı

Partilileri, Gürkan'ı Ankara dönüşü Edirne otoban gişelerinde davul zurna eşliğinde coşkulu bir programla karşıladı. Yakılan meşaleler arasından geçen Gürkan, Edirnelilerle kucaklaştı ve gökyüzüne 500 adet güvercin bıraktı. Gürkan'ı, oğlu ve kızı da çiçeklerle karşılayarak, babalarını yalnız bırakmadı.

Yüzlerce araçlık konvoy

Otoban gişelerindeki karşılamanın ardından üstü açık tur otobüsü ile şehir merkezine doğru hareket eden Gürkan'a, yüzlerce araçlık konvoy eşlik etti. Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl binası önünde hazırlanan platformda, partililerine seslenen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "31 Mart'ta bu meydanda bu güzel ülkenin ve bu güzel şehrin tarihini yeniden yazmak için, halkçı belediyeciliği, insan odaklı, sosyal demokrat belediyeciliği, ilimizin tümünde, tüm ilçelerimizde bir kez daha yaşatmak için hep beraberiz. Sizleri seviyoruz, yolumuz aydınlık olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Gürkan Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title