Haberler

CHP'nin Buca'daki Genç Aday Adayı Zekiye Seda Sönmez Kararlı

Güncelleme:

CHP'nin Buca'daki genç adayı Zekiye Seda Sönmez boş durmayarak, her gün programlarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.

CHP'nin Buca'daki genç adayı Zekiye Seda Sönmez boş durmayarak, her gün programlarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Dış çeperlerdeki

mahallelerden başlayarak merkeze doğru gelen Sönmez, son olarak Ufuk Mahallesi sakinleri ve esnaf ile buluştu.

Bucalı'ların sorunlarını tek tek dinleyen Sönmez, Buca'da meclis üyesi olmanın verdiği tecrübe ile tüm sorunlara vakıf olduğunu belirterek yeni kurulacak yönetimde bu sorunların ivedilikle çözümleneceğini belirtti. Kadınlarla 'kadın dayanışması' yapacağız, gençlerle 'gençlik hareketi' başlatacağız diyerek ilçedeki tüm genç ve kadınların oylarına talip olurken esnaf ve halktan yoğun ilgi gördü. Esnafın, bu ziyaretten dolayı sevgisini kazanan Sönmez, "Ben bu gezileri hepinizin bildiği gibi hep yapıyordum. Kısa zaman sonra sizlerle tekrar buluşacağız, herhangi bir oy isteğimiz yok, partimiz adına çalışıyoruz ama amacımız ilçemizi sizlerle birlikte yönetmek, amaç eksiklerimizi birlikte gidermek, bizler siz olmadan başarılı olamayız, halkın yönetime katılmadığı tüm anlayışlar kadük kalacaktır, sağlıktan, eğitime, sosyal hizmetlerden, temizlik sorunumuza kadar hepsi bizim sorunumuzsa eğer, bizler el ele vererek bu sorunlarımızı çözeceğiz, bu işler fedakarlık isteyen işlerdir ve ben de gençlik kollarından beri gecemi gündüzüme katarak, ailemden fedakarlık ederek hizmet için yola çıktım, evet gencim ve gençliğimin dinamizmini değerli büyüklerimin tecrübeleriyle harmanlıyorum" dedi.

"Sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak" diyen Sönmez samimi, içten ve cana yakın tavırlarıyla Bucalı hemşehrilerinin gönlünü bir kez daha

kazandı. Yoğun programına rağmen teklifleri kırmayıp kahvehanelerde çay içip sohbet eden Sönmez'e Bucalı'lar, "Bir defa da kadın belediye başkanımız olsun"

diyerek güvendiklerini belirttiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title