Haberler

CHP Milletvekilleri, Yerel Seçimler İçin Şırnak'ta

CUMUHURİYET Halk Partisi (CHP), milletvekili ve belediye başkanı çıkaramadığı kentlerte incelemelerde bulunmaları için 3'er kişilik ekipler oluşturdu.

CUMUHURİYET Halk Partisi (CHP), milletvekili ve belediye başkanı çıkaramadığı kentlerte incelemelerde bulunmaları için 3'er kişilik ekipler oluşturdu. Bu çerçevede 2'si milletvekili 3 CHP'li Şırnak'ta incelemelerde ve temaslarda bulundu. CHP'nin, milletvekili ve belediye başkanı çıkaramadığı illere 3 kişilik heyet gönderdiği program kapsamında, Şırnak'a gelen CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve Parti Meclis Üyesi Erbil Aydınlık, CHP Parti binasında partililerle görüştükten sonra Şırnak'ta bulunan sivil toplum kuruluşları ile görüşecek, esnaf ziyareti yapıp halkın sorunlarını dinleyecek. CHP il binasında heyet adına konuşan Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "Sebebi ziyaretimiz biraz yerel seçimler ile ilgili. Malumunuz ülke 6 ay sonra yerel seçim maratonuna girecek. Biz de bu bölgelerin Doğu ve Güneydoğu'nun Cumhuriyet Halk Partisi açısından gözden çıkarılmış yerler olmadığının, buralarda da aynı ilgi ve alaka ile seçime hazırlanmak istediğimiz için hiç milletvekili ve belediye başkanı çıkaramadığımız 44 ile 142 milletvekilimiz, parti meclis üyemiz pazara kadar 3 günlük bir programla ziyaretlerde bulunacağız. Görüş alışverişinde bulunacağız. ve bunları rapor ederek yerel seçimde en fazla başarıyı en iyi sonucu nasıl alırızın çalışmalarını yapıp, raporlarımızı sunacağız. Bu ziyaretlerimizin daha fazla olması gerekir bizler de farkındayız. Bölgenin sorunlarına aslında çare olabilecek parti CHP'dir. Biraz ihmal edilmişlik vardır. Bizler bunları telafi etmek için inşallah çaba göstereceğiz. Çünkü, buralar eskiden Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesi olan yerlerdi. İnşallah tekrar o günleri geri getireceğiz" dedi. CHP PM Üyesi Erbil Aydınlık da, öğrenecekleri eksikliklerini gidereceklerini ve bu nokktada partiye kazanımların hesabını yaptıklarını ifade ederek, "Doğu ve Güneydoğu'daki tek parti meclis üyesiyim ve partinin bu noktalardaki eksikliklerini daha doğrusu bu noktada partimize kazandıracaklarımızın hesabını yapıyoruz. ve bu bölgeler uzun süredir gerek milletvekili çıkarırken, gerekse belediye başkanlığı seçim dönemlerinde HDP'nin ağırlıklı olduğu ama bizden CHP'den geçme olduğu için biz burada HDP'ye kazandırdığımız oylar neden HDP'ye gitti ' Bunu araştırmak en önemlisi. Halkımız neden bizden uzaklaştı ' Biz halkımıza bu aşamada kendimizi nasıl anlatabiliriz, bu yüzden geldik. Halkımızın talepleri ile onlar için iyi adımlar atacağımızı ve onlar için çalışacağımızın aslında bir mesajını vermek için geldik. Bu çalışmaların tabii ki buralarda devam etmesini halkla her zaman iç içe olmasını ve onların her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" diye konuştu. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title