Haberler

CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz Elazığ'da Konser Verdi

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, milletvekili seçildikten sonraki ilk konserini Elazığ'ın Sün Köyü'nde düzenlenen şenliklerde verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, milletvekili seçildikten sonraki ilk konserini Elazığ'ın Sün Köyü'nde düzenlenen şenliklerde verdi. Arif Sağ ve Mustafa Özarslan ile birlikte sahneye çıkan Akkiraz, 40 yıl vatandaşlarla birlikte olduğunu belirterek, "Yine onların sesi olacağım, yine onların taleplerini gündeme getireceğim, sorunlarının çözümünde yanlarında olacağım" dedi.

Elazığ'ın Sün Köyü'nde düzenlenen, Elazığ, Tunceli ve çevre illerden yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı şenlikte, yakasında CHP rozetiyle sahneye çıkan Sabahat Akkiraz, Mustafa Özarslan'la düet yaparak sevilen türkülerini seslendirdi. Akkiraz, kendisini dinleyenlerden yoğun alkış aldı.

Geçen yıl düzenlenen şenliklere katılmak için geldiğini ancak, rahatsızlığı nedeniyle Malatya'dan geri döndüğünü anlatan Akkiraz şunları söyledi:

"Sün'e geçen yıl da gelmek istedim. Çünkü burası çok kutlu bir yer, biz aleviler için bir inanç, bir sevgi, gönlümüzü cilaladığımız, gözümüzün yaşını sildiğimiz bir yer. Çok mutluyum. Burada çok büyük bir kitle var. Onlara olmak bana mutluluk veriyor. Siyasette ben kırk yıldır onlarlayım. Çok da farklı bir şey değil. Yine onların sesi olacağım, yine onların taleplerini gündeme getireceğim. Sorunlarının çözümünde yanlarında olacağım. "

ŞG, GY - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title