Haberler

Chp Merkez İlçe Yönetiminden Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Merkez ilçe yönetimi Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti

Ziyarete Başkan Bayram İnci'nin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Şenol Karakol, Lütfiye Girgin Açık, Sedef Yılmaz ve Mehmet Dündar Köse katıldı.

Yeni oluşan yönetim ile Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etmek istediklerini belirten CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Bayram İnci, Başkan Çerçioğlu'ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan İnci, "Yerel seçim çalışmalarımızı daha detaylı şekilde görüşmek için yeni yönetimimizle başkanımızı ziyaret ettik. Özlem Çerçioğlu gibi bir başkan olduğu için Aydın çok şanslı. Herkese eşit ve adil bir şekilde hayata geçirdiği projeler ile Aydın çağdaş ve modern bir kent haline geldi. Hem Büyükşehir Belediyesi'ni hem de tüm belediyeleri ciddi bir oy farkı ile kazanacağız. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum" diye konuştu.

Yapılan nazik ziyaretten ve övgü dolu sözler nedeniyle CHP Aydın Merkez İlçe yönetimine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title