Haberler

CHP Maltepe Adayı Kılıç Stk'ları Dinledi

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte "Nasıl bir Maltepe istiyoruz?

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte "Nasıl bir Maltepe istiyoruz?" başlıklı bir toplantı düzenledi. Kılıç, Maltepelilerin belediye kapılarında beklemesinin ortadan kaldıracağını, 3 ayda bir mahalle ziyaretleri gerçekleştirileceğini belirterek, projelerini anlattı. Maltepe Başıbüyük'te 100 bin metrekare alan üzerinde kuracakları Maltepe Fuar Merkezi ile Maltepe'yi Anadolu yakasının fuar merkezi haline getireceklerini ve burada 25 bin kişiye iş olanağı sağlayacaklarını kaydeden Ali Kılıç, "Uluslararası firmalar ve markalar buraya gelecek. Fuar merkezinden teleferikle merkeze gelinecek. Sahildeki tesislere ulaşılacak. Hem buradaki tesisler canlı olacak hem de trafik yükü artmayacak. Bu proje Anadolu yakasına müthiş derecede kazanç sağlayacak. Diğer ilçelerinde yararlanacağı bir fuar merkezi oluşturacağız" diye konuştu.

Her mahalleye kreş ve oyun odaları kuracaklarını, sokak hayvanları için yaşam merkezi kuracaklarını anlatan Ali Kılıç sözlerine şöyle devam etti:

"2-3 mahalleyi bir arada toplayan spor merkezlerini kuracağız. Spor merkezlerimizden hafta içi kadınlarımızda yararlanacak. Ara sokaklara, mahallelere sağlık tırları gelecek. Kadınlarımızın hastane kapılarında beklemelerine gerek yok. Hizmeti ayağınıza getireceğiz. Altın kartı altın destek kartına dönüştüreceğiz. Dar gelirli ailelerimizdeki kadınlarımıza 600 TL vereceğiz. Bu bir siyasal rüşvet değildir sosyal devletin olmazsa olmazıdır. Sadece kadınlara vereceğiz.

Kuracağımız engelli merkeziyle de Maltepe'de yaşayan 15 bin engelli üretime katılarak, kazanacak. Bakım ünitesi olacak. Aynı merkezde sağlık kontrolleri yapılacak. Maltepe'de engellilerimizi taşıyacak bir otobüs alınacak. Söz veriyorum asansörlü otobüslerimiz olacak. Engelli vatandaşlarımız hiç kimsenin desteğini almadan seyahat edecek ve sahilde arkadaşlarıyla buluşup akşam yine evlerine yalnız dönebilecekler."

Toplantıya, CHP İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Kadir Gökmen Öğüt de toplantıda yer aldı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ali Kılıç Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title