Haberler

CHP Malatya Kadın Kolları Anneler Günü Etkinliği Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Kadın Kolları tarafından Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Kadın Kolları tarafından Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonun da düzenlenen Anneler Günü etkinliğine CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Etkinlikte konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "24 Haziran'da yapılacak seçimlerin arifesinde aday adaylarımız başvurdu. Gerçekten son dönemde partimize baktığımızda hem Malatya hem de Türkiye'de herkesin gıptayla baktığı, önemli isimler partimizde aday adayı oldu. Aday adaylarımıza bu cesaretlerinden, elini taşa koyma duygularından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlar, 'Sıramız ne olursa olsun bu ülkenin geleceği için partimize katkı sunacağız ve 24 Haziran'da bu olumsuz gidişi hep birlikte değiştireceğiz' diyorlar. Hepimize iş düşüyor. 24 Haziran'da bizim Malatya'da sesimiz olan Veli Ağbaba'ların sayısını çoğaltmak. Hepimiz bu kötü gidişe bir tamam diyeceğiz. Annelerin çocuklarının geleceğinden kaygı duymadığı, annelerin çocuklarının işsiz kalmadığı, annelerinin çocuklarını patlayan bir bombayla kaybetmediği, yürek acısı yaşamadığı, gözyaşı dökmediği, hepimizin kucaklaştığı, kardeş olduğu bir ülkeyi adım adım birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise Türkiye'yi kalkındıracaklarını vaat ettiklerini ifade ederek," Şeker fabrikaları satıldı. 45 gün mücadele ettik. Şeker fabrikaları kendi yandaşlarına peşkeş çektiler. 24 Haziran'dan sonra bunu alanlara ve satanlara söyledik, o şeker fabrikalarını tekrar alacağız, gerçek sahiplerine iade edeceğiz. 24 Haziran'da Türkiye'de her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'de sıfır baraj ittifakı kurulması için elinden gelen her şeyi yaptı. Herkesin temsil edilebilmesi için geniş 'Cumhur, korku, koltuk ittifakı' dediğimiz ittifakın dışında kim varsa herkesi davet ettik. Ama maalesef bir kısmı ittifakın dışında kaldı ama o bizden kaynaklı değil. Bu ittifakla Türkiye'nin önünü açacağız. 24 Haziran'da hep birlikte sandığa gitme oranımızı yükseltebilirsek, 300'ün üzerinde çıkaran millet ittifakı Türkiye'de parlamentonun çoğunluğunu kazanacak ve hiç kuşku duymadan söylüyorum; ilk turda umarım ikinci tura kalmaz ama kalırsa da 8 Temmuz'da Muharrem İnce'yi Mustafa Kemal Atatürk'ün, İsmet İnönü'nün oturmuş olduğu o koltuğa Çankaya'da tekrar hep beraber oturtacağız. Türkiye'nin geleceği, huzuru, birliği ve beraberliği için, Türkiye'yi tekrar cumhuriyeti, demokrasiyi, barışı ve özgürlüğü savunan kadrolar yönetecek" şeklinde konuştu.

CHP Ankara Milletvekili, Türkiye'nin ilk başbakanı ve ikinci cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün torunu Ayşe Gülsün Bilgehan ise "Ben çok şanslı bir torumun, benim dedem İsmet İnönü'ydü. Onun hem onurunu hem de sorumluluğunu hepimiz ailece taşıyoruz. Vatandaşlık hakkı, siyaset yapma hakkı, kadınların meclise girebilme hakkı bütün bunlar cumhuriyetle geldi. Onun için önemini çok iyi bilmeliyiz. Bugün kızım Zeynep'le geldim. 3 çocuklu bir anneyim, o yüzden Anneler Günü benim için çok önemli. Burada bulunan bütün cumhuriyet kadınlarını, annelerini fedakar, cesur, çalışkan, ailenin temel direği olan bütün kadınlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İyi ki varsınız. Çünkü Türkiye'nin farkı kadınları" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Anneler Günü Türkiye Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
title