Haberler

CHP'lilerden Türk-İş'e Mitinge Davet Ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ile Zeynep Altıok Akatlı, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın da aralarında bulunduğu heyet Türk-İş 3'üncü Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek, Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım ve şube başkanlarını 4 Ağustos'ta İzmir'de yapılacak mitinge davet etti.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ile Zeynep Altıok Akatlı, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın da aralarında bulunduğu heyet Türk-İş 3'üncü Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek, Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım ve şube başkanlarını 4 Ağustos'ta İzmir'de yapılacak mitinge davet etti. Başkan Yıldırım, sendikanın şube başkanları ve üyeleriyle mitinge katılacaklarını söyledi.

Alsancak Semti'ndeki Türk- İş 3'üncü Bölge Temsilciliği'ne gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Genel Sekreteri Sındır, bütün emek örgütlerinin alanda olup demokrasi ve laik sosyal devlet anlayışına sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba da, "Bu miting laik demokratik Cumhuriyet'e inanan herkesin davet edildiği bir miting. Bu mitingde darbelerden en çok etkilenen işçilerin, sendikaların olması bizim için çok önemli. Örgütlü örgütsüz herkesi, İzmir'in en önemli meydanı Gündoğdu Meydanı'nda 4 Ağustos saat 19.30'da yapacağımız mitinge davet ediyoruz" dedi.

'BAYRAKLARIMIZLA GELECEĞİZ'

Şube başkanları ve sendika üyeleriyle alanda olacaklarını belirten Türk İş Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım, "Bizler de Türk bayraklı tişörtlerimizi giyip, elimize Türk bayraklarımızı alarak alana geleceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk'ün değerlerine sahip çıkacağız" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kamil Okyay Sındır Veli Ağbaba Türk İş İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title