Haberler

CHP'liler Dalaman'da Dayanışma Yemeğinde Buluştu

CHP Dalaman İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlerle El Ele birlik ve beraberlik yemeğinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün "İlk defa bu kadar bir birine kenetlenmiş bir kitlenin yürüyüşünü görüyorum" dedi.

CHP Dalaman İlçe Başkanlığının düzenlediği Gençlerle El Ele Birlik ve Beraberlik yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, Köyceğiz İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu ile birlikte partililer katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner yaptı. Toplantının isminin gençlerle el ele dayanışma yemeği olmasının önemli olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, "tabi sadece gençler ile değil. Herkes ile el ele olmak zorundayız. Bütün örgütümüz ile el ele tutuşarak bir siyasi atmosfer ortaya çıkardık" dedi. Ülkenin Cumhuriyet Halk Partisinin varlığına ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Gürün, "20 yıldır siyasetin içindeyim. İlk defa bu kadar bir birine kenetlenmiş bir kitlenin yürüyüşünü görüyorum. CHP'liler bu nedenle onur duyuyor, gurur duyuyor" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Gürün Dalaman Yatağan Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title