Haberler

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Sivas'ta

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen 'Türkiye'de küçükbaş hayvancılığın soruları ve CHP'nin çözüm önerileri' konulu çalıştaya katılmak üzere Sivas'a geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen 'Türkiye'de küçükbaş hayvancılığın soruları ve CHP'nin çözüm önerileri' konulu çalıştaya katılmak üzere Sivas'a geldi. Karayolu ile kente gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu Bölge Trafik Müdürlüğü önünde, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, CHP Edirne Milletvekili Okay Gaytancıoğlu, CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu ile partililer karşıladı. Partililer ile tokalaşan Kılıçdaroğlu, daha sonra Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile toplantı yapmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası'na geçti. Partililerce girişte karşılanan Kılıçdaroğlu'nun STK temsilcileri ile yaptığı toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Sivas Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title