Haberler

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Eşini Öptükten Sonra Konuşmasına Başladı

Haber - Kamera: Enver ALAS, İstanbul DHACHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü', Maltepe Sahili'ndeki miting alanında düzenlenen 'Adalet Buluşması'yla sona erdi.

Haber - Kamera: Enver ALAS, İstanbul DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü', Maltepe Sahili'ndeki miting alanında  düzenlenen 'Adalet Buluşması'yla sona erdi. Sahneye eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile çıkan CHP lideri, önce alandakileri selamladı. Ardından  eşini öptü ve bir saat süren konuşmasına başladı.

'Adalet Yürüyüşü'nde son adımlarını atan Kemal Kılıçdaroğlu, saat 18.00 sıralarında miting alanına giriş yaptı. Sahneye eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile çıkan CHP liderine miting alanında bulunlar yoğun kalabalık, alkışlarla sevgi gösterilerinde bulundu. Kılıçdaroğlu çifti, 'Hak, Hukuk, Adalet' sloganları arasında 80 metre uzunluğundaki sahnenin tamamını dolaşarak miting alanını dolduran yüzbinleri selamladı.

1 SAAT SAHNEDE KALDI

Kemal Kılıçdaroğlu, eşini öptükten sonra 18.10 sıralarında konuşmasına başladı. Konuşması sırasında da sık sık 'Adalet' sloganları atıldı. Kılıçdaroğlu'nun konuşması yaklaşık bir saat sürdü. Sahnede bulunan bir görevli de işaret diliyle Kılıçdaroğlu'nun sözlerini anlattı. Bu sırada miting alanı üzerinde de polis helikopterlerinin uçtuğu görüldü.

BEYAZ GÜVERCİNLER GÖKYÜZÜNE BIRAKILDI

CHP liderinin konuşması'nın sonunda yine sahneye gelen eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte miting alanındakileri bir kez daha selamladı. Kılıçdaroğlu çifti, kendilerine verilen beyaz güvercinleri 'adalet' ve barış' anonsları eşliğinde gökyüzüne bıraktı. Alandakilere karanfiller atan çift daha sonra sahneden indi.

THEMİS SEMBOLÜ

Alanda ayrıca üzerinde Themis sembolü olan dev pankart da katılımcılar arasında gezdirildi.

GÖREVLİLER ALANI TEMİZLEDİ

Daha sonra sahneye bu kez CHP Milletvekilleri çıktı. Onlar da bir süre sahnede kalarak, vatandaşları selamladı. Alanın boşalmasının ardından  miting görevlileri alandaki malzemeleri topladı, temizlik yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title