Haberler

CHP'lideri Baykal'dan Alevi Öğrencinin Babasına Mektup

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İstanbul'da Alevi olduğu gerekçesiyle dayak yiyen B.K'nın babası Ziram Kul'a bir mektup yazdı. Edinilen bilgilere göre, Baykal, Meclis İnsan Hakları Komisyonu tarafından da "Alevi olduğu gerekçesiyle öğretmeni tarafından dövüldüğü" belirlenen B.K'nın babası Ziram Kul'a bir mektup yazdı. Baykal'ın, Ziram Kul'a hitaben yazdığı mektubun, yarın CHP İstanbul İl Başk...

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İstanbul'da Alevi olduğu gerekçesiyle dayak yiyen B.K'nın babası Ziram Kul'a bir mektup yazdı.

Edinilen bilgilere göre, Baykal, Meclis İnsan Hakları Komisyonu tarafından da "Alevi olduğu gerekçesiyle öğretmeni tarafından dövüldüğü" belirlenen B.K'nın babası Ziram Kul'a bir mektup yazdı.

Baykal'ın, Ziram Kul'a hitaben yazdığı mektubun, yarın CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve hukukçulardan oluşan bir heyet tarafından Ziram Kul'a teslim edeceği bildirildi.

CHP heyeti, Baykal'ın mektubunun yanı sıra aileye hukuki anlamda da destek vermeye hazır oldukları mesajını iletecek. (ANKA)

(ÇAĞ/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title