Haberler

CHP Lideri Baykal'a Adana'da Coşkulu Karşılama

Partisinin Bölge Toplantısına Katılmak Üzere Adana'ya Gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda Binlerce Kişi Tarafından Karşılandı.

Partisinin bölge toplantısına katılmak üzere Adana'ya gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda binlerce kişi tarafından karşılandı.

Saat 19.30 uçağı ile Ankara'dan Adana'ya hareket eden Baykal, saat 20.30 sıralarında rötarlı olarak Adana Şakirpaşa Havaalanı'na iniş yaptı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın geleceğini duyan partililer, havaalanı VIP çıkışı önüne akın ettiler. Ellerinde CHP bayrakları, davul ve zurnalarla Baykal'ı bekleyen partililer, halaylar çekti. Havaalanından çıkan Baykal, partilileri selamladığı anda çıkan küçük çaplı bir izdiham yaşandı. Baykal'a yaklaşmak isteyen partililer; basın mensuplarına, polislere ve

korumalara zor anlar yaşattı. İzdihamda bazı kameramanların kameraları zarar görürken, bazı gazeteciler de vatandaşların arasında yere düşerek ezilme tehlikesi yaşadı. Çevik kuvvet ekiplerinin desteği sayesinde bölge milletvekilleri ile bir otobüse bindirilen Baykal, sevinç gösterileri arasında havaalanını terk etti.

(ERN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title