Haberler

CHP'li Toprak'tan Cumhurbaşkanı Adayı Açıklaması

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, katıldığı programda kendisine yöneltilen "CHP'nin Köşk adayı Haşim Kılıç mı?" sorusunu yanıtladı.

CNN TÜRK'te yayınlanan Ankara Günlüğü programında Hande Fırat, Hüseyin Yayman ve Utku Çakırözer'in sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair açıklama yaptı.

"CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE MHP İLE İTTİFAK YAPACAĞIMIZI SANMIYORUM"

Toprak, Cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP ile ittifak yapacaklarını sanmadığını söyledi. 

"HALK KİMİ İSTİYORSA ADAYIMIZ O OLUR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Cumhurbaşkanlığı seçiminin partiler üstü bir olay olduğuna dikkat çekerek "Halk kimi istiyorsa adayımız o olur. Toplumun tamamını kucaklayacak bir isim olmasını arzu ediyoruz. Herkesin asgari müştereklerde üzerinde birleşeceği bir aday olmalı." diye konuştu.

Halkın nabzını tutacak argümanlarla adayın belirleneceğini ifade eden Toprak, "Anket ve kamuoyunun bize sunacağı isimlerden birini Cumhuriyet Halk Partisi olarak destekleyeceğiz." dedi.

TOPRAK'TAN ÇARPICI YANIT: KAFAMDAKİNİ TOPLUMA DAYATAMAM

Programın moderatörü Hande Fırat tarafından "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Haşim Kılıç mı?" şeklinde sorulan soruya CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak çarpıcı bir cevap verdi. "Ben konuşmamın başında topluma soracağımızı ifade ettim. Şimdi ben kafamdaki söyleyip topluma dayatırsam o zaman topluma sormamış olurum. Bugünkü iktidar partisinin düşmüş olduğu duruma düşeriz" dedi.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Erdoğan Toprak Hande Fırat Haşim Kılıç Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

ZILGIThalildereli3458@gmail.com:

OLAYLARA DİKKAT EDİN...AYM NEYE OYNUYOR BELLİ....MHP ; TAM BİR SİGORTA PARTİSİ HALİNE GELMİŞTİR..EĞER VATANI DÜŞÜNÜYOR VE MİLLİYETÇİLİK DUYGULARI HENÜZ SİYASETİN ARKASINA DÜŞMEMİŞ İSE ;..KOMİSYONLARDA KABUL EDİLMİŞ OLAN 60 MADDELİK ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YASALARINI MECLİSE GETİRİP ÇIKMASINI SAĞLARLAR..AKSİ HALDE;...DEVLETİN ÖNÜ KESİLMEK İSTENMEKTEDİR....CHP - PARALEL OYUNUNU BOZACAK MHP DİR....MHP - AKP İŞBİRLİĞİ YAPIP ; PARALEL ÇÖKERTİLMELİDİR...OKYANUS ÖTESİ DİYE NUTUK ATKAN BAHÇELİ . GERÇEK LİDERLİĞİNİ GÖSTERMELİDİR...GERİSİ HİKAYE

14
9
yanıtYanıtla
osmanustaosmanusta1966@hotmail.fr:

Hasim Kilic chp ye epey goz kirpti,chp mhp ortak aday gosterirse siyaseten yipanmamis olmanin avantaji ile Erdogani zorlayabilir

3
8
yanıtYanıtla
SİNOPLUmemedim@demedim.com:

MENFAAT NELERE KAADİR.ÜLKEYİ DÜŞÜNEN SİYASETÇİ OLAMAZ BU DÜNYADA.EN İYİNİZDEN EN KÖTÜNÜZZE SİZDEN NEFRET EDİYORUM ERDOĞAN DENİLEN YARATIK DAHİL ALAYINIZDAN KUSASIM GELİYOR.ÜLKEYİ BOK ETTİNİZ DEĞERLERİ MAFETTİNİZ.MENFAAT GEREĞİ HER DALDA OYNARKEN PATRONLAR VE AMERİKA ASIL PASTANIN BÜYÜK PAYINI GÖTÜREN

7
3
yanıtYanıtla
SAĞDUYUeniscanli@hotmail.com:

SEVGİLİ YORUMCULAR!...........BİRAZ EMPATİ YAPALIM.HER PARTİ İÇİN SÖYLÜYORUM.PARTİ GENEL BAŞKANISINIZ.HER SEÇİMDE NE SÖYLERSENİZ SÖYLEYİN,NE OLURSA OLSUN HER SEÇİMİ KAYBEDİYOR VE MUHALEFET KONUMUNA DÜŞÜYORSUNUZ.İKTİDAR PARTİSİNİN GENEL BAŞKANINI,YANİ BAŞBAKANINI DEMOKRASİ KURALLARI İÇİNDE ASKERİ DARBEYLE VEYA SUİKAST İLE İNDİREMEYECEĞİNİZE GÖRE VE DE KENDİSİ GİTMEDİĞİ SÜRECE NE YAPMANIZ LAZIM?BAŞBAKAN TUTTURMUŞ 'CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM'DİYOR.AL SANA TARİHİ FIRSAT.CUMHURBAŞKANI ADAYI OLUNCA KARŞISINA KOY BİR ZAYIF KAYBEDECEK ADAY,KURTUL GİTSİN BAŞBAKAN'DAN.YOKSA EVİNE GİDECEKSİN KILIÇDAROĞLU.!EVİNE GİDECEKSİN BAHÇELİ!DAĞA ÇIKACAKSİN DEMİRTAŞ!........HAŞİM BEY BİZ SENİ İYİ KÖTÜ SEVERİZ.NEYE ALET OLDUĞUNU İYİ BİL!

7
3
yanıtYanıtla
BozkurtPaks@hotmail.com:

ARKADASLAR BU AKP NIN CHP YE BUYUK BIR OYUNU DAHA DUNE KADAR KOLKOKA OLAN AKP NIN KPATILMA SURECINDE HAYIR OYU KULLANAN AYM BASKANI BI ANDA HUKUMET KARSITI KARARLARA IMZA ATTI EGER CHP YEMI YUTARSA BU ADAM BIZDENMIS DOGRU YOLU BULDU DEYIP ADAY GOSTERIRSE YEMI YUTTU DEMEKTIR.SONRA HASIM KILIC OYLE BIR SECIM CALISMASI YURUTECEKKI HALK YINE INADINA AKP DIYECEK VE CHP YINE AKP KARSISINDA EZILECEK UMARIM KEMAL BEY BU YEMI YUTMAZ

2
8
yanıtYanıtla
SAĞDUYUeniscanli@hotmail.com:

HAŞİM BEY,.....BİZLER SİZİ İYİ KÖTÜ SEVERİZ.SOYADINIZ KILIÇ DİYE SAKIN OLA KILIÇDAROĞLU'NA VEYA AKLI EVVEL YARDIMCILARINA GÜVENİPTE ADAY OLMAYA KALKIŞMAYIN!!EN SON GÜVENEN FETULLAH HOCA OLDU.HALİ ORTADA.A.NECDET SEZER ÖRNEĞİNDEN YOLA ÇIKAYIM DA DEMEYİN.O ZAMAN ECEVİT VARDI.BUNLARIN NİYETİ SİZİ EVİNİZE YOLLAMAK.

4
5
yanıtYanıtla
mete123@hotmail.com:

abdullah öcalanıda gösterebilirler.onlara çok yakışıyor

3
6
yanıtYanıtla
bak senfdfd@ghgh.de:

Bu nasil tutarsiz bir yorum salak Mete?

yanıt0
yanıt0
genc bakisdfdf@ghgh.de:

@ERDAL61, Hirsiz kindar Recep'ten ancak size yakisir b.kbakani olur ama Türkiyenin Cumhurbaskani asla olamaz, cünki TR nin 100/55 ondan nefret ediyor.

2
6
yanıtYanıtla
Xs.96312@hotmail.com:

HA HA HA HA HAAAAA! HESABA DA BAK SEN! SEÇİM İKİ TURLU OLACAK VE EN AZ YÜZDE 51 ALAN CB OLACAK CANIM BENİM!!! NEFRETE GELİNCE; A.N.SEZER'DEN EN AZ 70/100 NEFRET EDİYORDU...

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title