Haberler

CHP'li Toprak: "Sporculara Saldırı Mahalle Baskısı"

Eski Spor Bakanı ve CHP Merkez Yonetim Kurulu (MYK) Üyesi Erdoğan Toprak, Sakarya'da şortla dolaştıkları için dövülen üniversiteli kürek sporcularını ziyaret etti. "Bu gidiş iyi bir gidiş değildir ve mahalle baskısı budur diyen" Toprak, Sakarya'da şortla dolaştıkları gerekçesiyle, Ankara Üniversitesi Kürek Takımı Sporcularına yönelik saldırıyı kınadı.

Eski Spor Bakanı ve CHP Merkez Yonetim Kurulu (MYK) Üyesi Erdoğan Toprak, Sakarya'da şortla dolaştıkları için dövülen üniversiteli kürek sporcularını ziyaret etti. "Bu gidiş iyi bir gidiş değildir ve mahalle baskısı budur diyen" Toprak, Sakarya'da şortla dolaştıkları gerekçesiyle, Ankara Üniversitesi Kürek Takımı Sporcularına yönelik saldırıyı kınadı. Toprak saldırıya ilişkin şunları dedi:

"Cumhuriyet tarihinde ilk kez üniversite takımında yer alan milli sporcularımıza yönelik saldırı düzenlenen bir noktaya gelinmiş bulunuyor. Şort dedikleri sporcuların müsabaka giysisidir. Bu ve diğer sporcular yıllardır aynı yer ve aynı çevrelerde çalışmakta, şampiyonalara hazırlanmaktadır. Bugünkü iktidarın ektiği tohumlar, Sakaryalı gençleri saldırganlık noktasına getirmiştir. Bu gidiş iyi bir gidiş değildir ve mahalle baskısı da budur. " (ANKA)

(GO/ÇAĞ)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title