Haberler

CHP'li Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yönelik Sözleri - AK Parti İl Başkanı Yüksel

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, "Hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti devletinde bu mesnetsiz saldırılar mutlaka karşılığını bulacak, bu...

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, "Hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti devletinde bu mesnetsiz saldırılar mutlaka karşılığını bulacak, bu saldırılarda bulunanlar hem milletin sinesinde hem de kamu vicdanında cezalarını çekeceklerdir." dedi.

Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı önünde basın açıklaması düzenledi.

Tekirdağ'ın son zamanlarda kin, nefret ve öfke söylemleri ile ulusal basında olumsuz bir şekilde anıldığına işaret eden Yüksel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın mesnetsiz çıkışının ardında belediye yönetimindeki basiretsizliğinin ve başarısızlığının örtülmesi çabası olduğunu kaydetti.

"Bu söylemlerde bulunanlara en büyük ceza sandıkta millet tarafından verilecektir"

Yüksel, Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin ise şu değerlendirmede bulundu:

"CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın çıkışında ise popüler olma sevdası, ülkede gündem yaratma hevesi ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarını tahrik ederek, sokağa dökme çabaları vardır. Bu necip millet Gezi olaylarında ve 15 Temmuz akşamında, ne zaman sokağa çıkıp çıkmayacağını bildiğini çok iyi göstermiştir. Bunu bir türlü anlamadılar, anlayamadılar.

Bu söylemlerde bulunanlara en büyük ceza sandıkta millet tarafından verilecektir. AK Parti İl Başkanlığı olarak biliyoruz ki hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti devletinde bu mesnetsiz saldırılar mutlaka karşılığını bulacak, bu saldırılarda bulunanlar hem milletin sinesinde hem de kamu vicdanında cezalarını çekeceklerdir."

Yüksel, AK Parti teşkilatı olarak bu çirkin sözleri şiddetle kınadıklarını vurgulayarak, "Önce Alllah'a sonra milletimize havale ettiğimiz bu çirkin yakıştırmaların sahiplerine son olarak şunu söylemek istiyoruz; faşist diktatör yakıştırması Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin etiketidir. Bu etiketi ne Eşkinat'ın ne de Tezcan'ın hakaretleri ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinden söküp Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapıştıramazsınız." diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından Yüksel ve AK Parti İl Teşkilatı üyeleri, belediye binası önüne "Kınıyoruz" yazılı siyah çelenk bıraktı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Bülent Tezcan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title