Haberler

CHP'li Tanık: Bana MHP'liler de Oy Verdi

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 29 Mart Yerel Seçimlerini Yüzde 60'a Varan Bir Oy Oranıyla Kazandığını Hatırlatarak, "Seçimde Bana Sadece CHP'liler Değil MHP'liler de Oy Verdi. Ben Sağcısıyla Solcusuyla Bütün Çankaya Halkına Layık Olmaya Çalışıyorum" Dedi.

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 29 Mart yerel seçimlerini yüzde 60'a varan bir oy oranıyla kazandığını hatırlatarak, "Seçimde bana sadece CHP'liler değil MHP'liler de oy verdi. Ben sağcısıyla solcusuyla bütün Çankaya halkına layık olmaya çalışıyorum" dedi.

Tanık, MHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Köyce ve beraberindeki heyeti kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Çankaya Belediye Meclisi'nde muhalefet üyelerini olmasından büyük memnuniyet duyduğunu da vurguladı, "Sadece CHP'li üyelerin olduğu bir Meclis çok seslilik bakımından eksik kalırdı" diye konuştu.

MHP Çankaya İlçe Başkanı Köyce de, Tanık'ın Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülke menfaatlerini gözeten bir başkan olduğunu belirtti, önümüzdeki dönemde kendisine başarılar diledi. (ANKA)

(NK/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title