Haberler

CHP'li Tanal, Enis Berberoğlu'nu Ziyaret Etti

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde tutuklu bulunan Enis Berberoğlu'nu ve cezaevi önünde nöbet tutan CHP'lileri ziyaret etti.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde tutuklu bulunan Enis Berberoğlu'nu ve cezaevi önünde nöbet tutan CHP'lileri ziyaret etti.

Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili Tanal, Enis Berberoğlu'nu özellikle bugün "Babalar Günü" olması sebebiyle ziyarete geldiğini söyledi. Tanal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşün sadece bir parti veya bir kesim için değil, herkes için adalet talebi taşıdığını ifade etti.

Yürüyüşe sosyal destek isteyen Tanal, "Bir ülkede adalet yoksa orada demokrasi yoktur. Eğer bir ülkede adalet yoksa orada istihdam olmaz, orada fabrikalar açılmaz, o ülkede üretim olmaz. Eğer bir ülkede adalet yoksa o ülkede liyakat sistemi olmaz kayırmacılık olur, yolsuzluk olur, yoksulluk, işsizlik olur." dedi.

"Bir ülkeyi yıkmak istiyorsanız o ülkede adaletsizlik yapacaksınız" diyen Tanal, "Ülkeleri terör bitiremez, tank top bitiremez, adaletsizlikler bitirir. Biz ülkemizde milli birlik ve beraberliğimiz için, kamu düzeni ve kamu güvenliği için, herkes için adalet isteyeceğiz. Bu adalet yürüyüşüne her kesimi davet ediyoruz. Mağdur olmuş olanlar, adalet arayanlar, demokrasi arayanlar, hukukun üstünlüğünü arayanlar, adil yargılama isteyenler, herkesi bu adalet yürüyüşüne destek vermeye çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Enis Berberoğlu Mahmut Tanal Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title