Haberler

CHP'li Tanal'dan Erdoğan'a Hitler Benzetmesi! Tepkiler Çığ Gibi

Güncelleme:

1 Kasım'da yerinde sayan CHP'nin vekili Mahmut Tanal, seçim sonrası attığı ve Erdoğan'a Hitler benzetmesi olarak yorumlanan mesajı nedeniyle vatandaşlardan tepki çekti.

1 Kasım seçimlerinde vekil sayısını sadece 2 tane artırabilen ve yerinde saydığı için eleştirilen CHP'de gergin anlar yaşanırken partinin olaylı ismi Mahmut Tanal mesajıyla tepki çekti.

Seçimden AK Parti zaferi çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hitler benzetmesi yaptığı savunulan Tanal'a tepki yağdı ve 'Saygısız' yorumları yapıldı.

"SUS OTUR YERİNE, SAYGI GÖSTER"

Mahmut Tanal sosyal medya hesabı Twitter'da, "Hitler'de seçim ile Iktidara gelmişti.Şimdi o topraklarda demokrasi var.Bizde ülkemize mutlaka zorbalıktan kurtarıp demokrasi getireceğiz" mesajı ve paylaştı.

Mesajı gören diğer kullanıcılar Tanal'a tepki gösterdi ve "Her zaman saygı istiyorsun şimdi sus otur yerine ve saygı göster. TOMA sırtında gez sen." yorumları yaptı.

TOMA'DA POZ VERMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Mahmut Tanal, İstanbul'da yapılan LGBT eyleminde TOMA'nın üzerine çıkarak polislerle tartışmış ve gündeme oturmuştu.

İşte Mahmut Tanal'ın paylaştığı o mesaj:


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mahmut Tanal Adolf Hitler Ak Parti Medya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

mucahit:

Tanal kiskanma ve saygılı ol terbiyesiZ

24
9
yanıtYanıtla
Islami seviyorum:

Edepsiz herifler..şimdi kuduruyorlar ya, kime nasil havlayacaklarini bilememeleri cooook normal....yaşasın akp ve aydın seçmeni....zafer elbette inananların...

27
5
yanıtYanıtla
osman:

mahmut tanal kendine gelemedi daha fazla üstüne gitmeyin. Hazımsızlık var.

23
4
yanıtYanıtla
bucali:

Mahmut efendi adam gibi lideriniz yok sizin ?

18
4
yanıtYanıtla
Lazoglu:

Bu millet sizi istemiyor terbiyestsiz adam,o kafa ile hic iktidar goremiyeceksiniz

14
5
yanıtYanıtla
adam:

AKPlilere sorum su, son yillarda artan issizlik, yolsuzluk, rant, zulüm, kibir, israf, dini kullanma bitecekmi? Emeklisi, asgari ücretlisi mutlumu olacak? Dis borcumuz almis basini gidiyor, düzelecekmi? Demokrasimi gelecek, adaletmi dönecek ülkemize? Siz bile bu basariyi beklemezken oy hirsizligini düsündünüzmü? Hayir hayir ve yine hayir. Ama sizi ilgilendirmiyor o baska;-)

5
14
yanıtYanıtla
EMEKLİ ASKER:

ya şu adam bozuntusunu haber yapmayın ya

12
2
yanıtYanıtla
Çorumlu hırçın hacıMobil-IOS:

Ne oldu acıdımı cıcım öptım haydi

8
3
yanıtYanıtla
illet:

Saygi bekleyenlere: evet milletin iradesine saygi duymak lazim. Ama bu benim, bu kadar adaletsizlikten sonra, bu kadar akan kandan sonra, bu kadar yalan yolsuzluktan sonra, yinede AKPye oy veren yobazlara saygi duymami gerektirmez. Bence bu millet sonunu hazirliyor, Suriyeden beter olmayiz insallah!

4
4
yanıtYanıtla
Dik Başlar:

eğer Erdoğan hitler olsaydı , şu an sen bu şekilde konuşamaz , karşı çıkan herkes toprapğın altında olurdu. . . demekkli herşey gayet demokratik bi şekilde ilerliyor. . . .

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title