Haberler

CHP'li Pavey Hükümetin Yaptığı Tek Şey Camiyi Avm'ye Dönüştürmek CHP'li Pavey.

CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Eğitim-Sen Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 'Değişen Eğitim Politikaları ve Şiddet' adlı panelde, "Bu hükümetin yaptığı tek şey; camiyi akla koyup, bilimi akıldan çıkarıp, sokağa atıp, camiyi de bir AVM"...

Chp İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Eğitim-Sen Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 'Değişen Eğitim Politikaları ve Şiddet' adlı panelde, "Bu hükümetin yaptığı tek şey; camiyi akla koyup, bilimi akıldan çıkarıp, sokağa atıp, camiyi de bir AVM yerine dönüştürmektirö dedi.

Trabzon'daki panele Şafak Pavey'in yanısıra Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nejla Kurul ve Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Durmuş katıldı. Yaşanan durumun çok karanlık olduğunu belirten Pavey şunları söyledi:

"Bir yandan insanlarımız ölüyor, bir yandan da geleceğimize hiç hazırlanamıyoruz. Geleceğimizi bu aptal politikalar yüzünden kaybediyoruz. Bu politikalarla çok zaman kaybediyoruz. Durumumuz çok karanlık ve bunun neresinden dönersek kardır. Bunun için sadece bize yol gösterebilecek akla ihtiyaç vardır. Cami nerededir? Cami kalptedir, akılda değildir. Cami alışveriş yeri değil, ibadethane yeridir. Bu hükümetin yaptığı tek şey; camiyi akla koyup, bilimi akıldan çıkarıp, sokağa atıp, camiyi de bir AVM'ye dönüştürmektir. Benim özetim budur.ö

Türkiye'nin bereketinin kaçtığını da dile getiren Şafak Pavey, "Eskiden soframıza getirilen her şeyin bir bereketi vardı. Şu anda emekçisinden öğretmenine, doktorundan mühendisine herkesle kavgalı bir hükümet var ve Türkiye'nin bereketinin kaçtığını düşünüyorum. Artık soframıza getirdiğimiz hiçbir şeyden tat alamaz olduk. Oylarınızı verdiniz ne oldu sevgili Karadeniz? Ne oldu, mutsuz bir yer oldunuzö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Şafak Pavey Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title