Haberler

CHP'li Meclis Üyesine Ait İşletme Yıkıldı

Muratpaşa Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Yasin Tekdemir'e ait Gençlik Parkı'ndaki işletme, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Düden Çayı'nın denize döküldüğü noktada bulunan parktaki yapıların yıkımı için Çevik Kuvvet ve Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Gençlik Parkı'na gelen Antalya Valiliği yetkilileri önce parktaki restoran ve diğer yapıların tahliye işlemlerini gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi'nden getirilen işçiler tarafından yapılan tahliye işleminin ardından Yasin Tekdemir ve çalışanları parktan ayrıldı. Ancak bu sırada parkın yanındaki alanda bekleyen büyükşehir belediyesine ait

yıkım ekipleri harekete geçti. Çevik kuvvet ekipleri, olası bir müdahaleye karşı parkı güvenlik çemberine alırken, belediye ekipleri tarafından yıkım gerçekleşti. Bir saatlik çalışmayla yıkılan işletme, seyir terası olarak Düden Çayı Projesi'ne dahil edilecek.

(ŞT-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title