Haberler

CHP'li İnce Tüzük Değişikliği Önerisini Paylaştı: Üst Üste İki Seçim Kaybeden Başkan Değişsin

Güncelleme:

Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına rakip olarak çıkan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, tüzük kurultayı öncesi Twitter'dan bir çağrıda bulundu.

Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına rakip olarak çıkan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, tüzük kurultayı öncesi Twitter'dan bir çağrıda bulundu. Kişisel hesabından bir dilekçe örneği paylaşan İnce, "Tüzük değişikliği önerimize ilişkin imza süreci başlattık" dedi. Kurultay'da 447 oy alan Muharrem İnce ve ekibinin ne yapacağı merak konusu oldu.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, tüzük değişikliğine ilişkin önerilerini kişisel Twitter hesabından paylaştı.

"ÜST ÜSTE İKİ GENEL SEÇİM KAYBEDEN BAŞKAN DEĞİŞSİN"

İnce önerisinde, "Üst üste iki genel seçimde partisinin birinci parti olmaması halinde başarılı olamayan genel başkanın değişiminin önünün açılması" maddesine yer verdi. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce tüzük değişikliğine ilişkin önerilerini kişisel Twitter hesabından paylaştı.

İnce, "Üyelerimize çağrı" diye başladığı notunda, "Tüzük değişikliği önerimize ilişkin imza süreci başlattık. Sadece CHP üyelerinin imzalayacağı metni kamuoyumuzla paylaşıyoruz. İmzalayan üyelerimizin ıslak imzalı dilekçelerini Muharrem İnce TBMM/Ankara Adresine göndermelerini rica ediyorum" dedi.

İnce'nin tüzük değişikliği önerisi şöyle:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Twitter Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title