Haberler

CHP'li Heyetin Ziyaretleri

Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Gökhan Günaydın ve Sezgin Tanrıkulu ile Özgür Özel, Aykut Erdoğdu, Muharrem Işık, Mevlüt Dudu, Mehmet Şeker, Aytuğ Atıcı, Hüseyin Aygün, Nurettin Demir ve Veli Ağbaba'dan oluşan milletvekili heyeti Adıyaman'da...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Gökhan Günaydın ve Sezgin Tanrıkulu ile Özgür Özel, Aykut Erdoğdu, Muharrem Işık, Mevlüt Dudu, Mehmet Şeker, Aytuğ Atıcı, Hüseyin Aygün, Nurettin Demir ve Veli Ağbaba'dan oluşan milletvekili heyeti Adıyaman'da halkla buluşmaya hazırlanıyor. CHP'li heyetin Malatya'da çeşitli ziyaretler gerçekleştireceği belirtildi.

CHP'li 12 milletvekili, 1 Nisan Pazartesi günü Adıyaman'da çeşitli temaslarda bulunacak, halkın sorunlarını dinleyecek. Heyet ilk olarak CHP İl binası önünde halka seslenecek ardından Adıyaman şehir merkezinde esnaf ziyaretleri ve Tütüncüler Pazarını ziyaret edecek. Milletvekilleri, Besni ve Gölbaşı ilçelerinde halkla bir araya gelecekler, parti örgütlerini ziyaret edecekler.

CHP'li 12 milletvekili, Adıyaman programının ardından Malatya'ya geçecek. Doğanşehir'in Erkenek beldesinde halkla buluşacak olan milletvekilleri, Erkenek'ten Doğanşehir'e gidecekler. Saat 18.00'de Doğanşehir Belediyesi önünde halka seslenecek olan heyet daha sonra Malatya'dan ayrılacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Özel Umut Oran Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title